Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Írtam a napokba többször ide,...

Dalma02 kérdése:

Írtam a napokba többször ide, nagyából leírom újra.12. dpo-on délután teszteltem egy halvány pozitívat, másnap negatív, ma megjött, de ma megint halvány pozitív. Normális ez? Már nem értem az egészet!

Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Illetve mennyire halvány pozitív? És mind a 3 teszt ugyanaz a márka? Ha éppen csak látni lehetett, lehetett csak száradási csík is.
2017. okt. 20. 19:09
 12/16 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt teszteltem halvány pozitívat, tegnap negatív lett, ma reggel megjött, de fáradékony vagyok így gondoltam csinálok egy tesztet, erősebb mint a tegnapelőtti. Még volt itthon duphastonom és konzultáltam háziorvosommal, azt mondta nyugodtan beszedhetem. Magne B6 és nos-pát szedjek, teszteljek hnapután és ha pozitív akkor kedden menjek be.
2017. okt. 20. 20:03
 13/16 A kérdező kommentje:
Ja és a mai erősebb, mint a tegnapelőtti. De majd kiderül.
2017. okt. 20. 20:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Reggel csómos volt a vérzésem, de azóta már nem sok van, sok reményem nincs hogy meg van a babó. De ez van
2017. okt. 21. 11:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Fáj a császár hegem, miért? Sosem fájt
2017. okt. 22. 07:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos a HCG teszt nem volt jó reggel, értékelhetettlen. De csináltam egy LH tesztett, az majdnem pozitív. Normális ez ilyenkor? Ciklus 3.napján
2017. okt. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!