19 hetes terhes vayok és többször keményedik a hasam egy nap. Főképp délután kezdődik. Ugye nem lehet baja a babának?
Szia!Szedjéj Magne B6-ot!3×1 kezd!Nem lesz semmi baj!Nekem 16 hetesen kezdett keményedni a hasam,de mióta szedem semmi bajom!20 hetes kismama
Anett
Én is a Béres féle MagneB6-ot ajánlom abból elég napi 1 szemet bevenni és sokkal olcsóbb. Az orvosok is ezt ajánlják. És én is ülőmunkát végzek, sajna nekem is sokszor keményedik, ha túl sokáig ülök, és éppen ezért jövő héttől táppénzre megyek, mert az első babámnál már 22 hetesen kinyílt a méhszájam és feküdni kellett végig, ezt pedig most el akarom keülni. Érzem, h a sok ülés nem tesz jót az összehúzódásaimnak. De a magne B6 vmit segít.
23 hetes km
Szia!
Nekem is ez a bajom, most 20 hetes vagyok. A Magne B6-ot - az orvosom szerint - 3*2-ig lehet emelni. Van többféle majnéziumos készítmény. A dokim most azt javasolta, hogy nézzem meg a többit is, a lényeg, hogy ne lépjem túl a napi 1000 mg-ot.
Még nem néztem meg a többit, mert van egy egész doboz magne b6-om és szerencsére még elég a napi 3*1.
Amúgy tényleg figyelj a keményedésekre, mert koraszüléshez vezethet.
Hát igen. Én is magneB6-ot szedetm sokáig, de mihelyst elmúlt a hányinger áttértem a magnerotra. Abból egy 200 szemes kerül 6300 Ft-ba. Napi 6 szemet szedek belőle, szükség esetén bevehető 10 szem is egy nap a védőnőm szerint. Ugyhogy megérősebb mint a magne B6. Én ajánlom. Szerencsére ma nem volt még keményedésem. Remélem már nem is lesz.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Megnyugtató hatással volak rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!