Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 napos a kisfiam. Többször...

10 napos a kisfiam. Többször is tüsszögött már, ma délután meg köhögött. Mitől köhöghet egy ekkora babó?

Figyelt kérdés

délutáni szopi után kezdte, legalább már vagy hatszor köhögött.

Nem tudom, vajon a kájától lehet? Nincs még elég tejem, felesben kap tápszert, és anyatejet is. Kajcsi után büfikor sűrűn csuklik.

Bimbóvédőt használok, lehet hogy úgy nyel le levegőt? Vagy talán a cumi amiből a tápszert kapja?(a legkisebb lyukméretűt vettem abból is).

Tapasztalt kismamik segítstek!!! Most menjük orvoshoz, vagy mit tegyek? Első babás vagyok és tapasztalatlan, és mindentől megrémült. Láza 36.9 volt cumis lázmérővel.

2009. nov. 20. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia

előszőr is a tápszer feljetsd el mert ha adod neki akkor biztos hgoy tápszeres lesz mert soha nem lesz elég a tejci hiszen kevés inker éri a melled és nem fog tejci termelődni, ha éhes akkor tedd mellere ha kell akkor fél óránként is lehet és ez éjszakai is megvalósítható hidd el 2-3 nap és elég lesz a tejci, a bimbóvédőt si megpróbálhatod félre rakni én is így csináltam nagoyn befeléforduló a mellbimbóm és azt mondták hogy használnom ekll én meg nem akartam és letettem 2 nap után már semmi gond nem volt (de az a két nap elég húzós volt)

a köhögs mniat ne aggódj a tüsszügés pedig azért van mert az orrában van valami és az ingerli

tejci tejci tejci

és akkor nem lesz semmi gond

üdv:

3 kislány anyukája a legkisebbik 3 hónapos

2009. nov. 20. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiammal én is kénytelen voltam bimbóvédőt használni, és igen, ő is sok levegőt nyelt így. Én próbálkoztam letenni, de nem tudott nélküle szopizni. 2 hónapos koráig szoptattam bimbóvédővel.

A másik, amit ugyanúgy csináltam, mint te, a tápiztatás. Nekem sem volt elég a tejem, ezért pótoltam. Azt hiszem, én is túlaggódtam a dolgot, azért kezdtem tápszerezni is. Ennek ellenére szopizott 14 hónapig. Úgyhogy nem feltétlenül lesz kizárólag tápos a baba, ha adsz neki.

Figyelgesd a babát, ha nehezebben vesz levegőt, vagy melegebb, nyugtalanabb, sírósabb, hőemelkedése van, elkaphatott valamit a szülőktől.

Lehet, hogy tényleg csak a tejcsi ment a nóziba és attól tüsszent, és a bukástól köhög.

2009. nov. 20. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Lehet túlaggódtam. Ha baja lenne nem hagyta volna abba a köhögést gondolom.

A tejes dologhoz hozzátenném, hogy ha nem jön akkor mit szívjon a pici? jó, lerakom a tápszert, de akkor sem lesz több tejem, mert amikor tápszeres etetés van utána fejek mindig amennyit csak tudok, kb háromszor tudok egy nap 80g-ot lefejni. Császáros voltam,azt mondják nekik később indul be a tejci..., egyébként egyre kevesebbet eszik tápszert is.

Most kezdett el a pici igazán cumizni, eddig sehogy nem akarta, amíg kórházban voltunk két csecsemősnővért izzaztott le, egyszerűen nem bírták cicire rakni, szegénykém csak végigordítta a szopiidőt. Itthon kapott egy NUK-os altatóscumit, nagyon tetszett neki, és érdekes módon azóta veszi szájába a cicit is (bimbóvédővel).

Próbáltam a sajátommal sokat, egyszerűen pici bimbó, a bimbóudvar meg nagyobb, nem bírja beszívni, nem használnék védőt ha nem lenne muszáj, nekem sem kellemes azt a kis vackot is fogni szopi közben, mert a picur markolássza azt is.

2009. nov. 20. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
80-at le tudsz fejni? Akkor tényleg felesleges a tápi. Szerintem.:)
2009. nov. 21. 05:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Naponta csak háromszor tudok kicsalni 80-at a kettőből, de változó.

Iszom a laktoherb teát hátha rásegít!

2009. nov. 22. 09:44
 6/7 A kérdező kommentje:
ja és minden szopit cicivel kezdünk :)))
2009. nov. 22. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Félrenyel,belemegy az orrába...
2009. nov. 22. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!