Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Closty, ovitrelle, duphaston?...

Closty, ovitrelle, duphaston? Mik az esélyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van közületek olyan, aki closty után kapott ovitrellet és duphastont? Mikor sikerült, illetve hanyadik ilyen mesterséges próbálkozásra a baba? Nagyon izgatottan várjuk! :) Írjatok, hogy nektek hogy volt!
2017. okt. 15. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekukk elegge megnovelte az eselyeket mert mar 3.kuraban sikerult. Elotte 7 honapig nem mert volt peteeresem de nem voltak erett tuszok sosem :/

En csak clostit kaptam , repesztot nem mert repedt magától.

Egy praktika van amit amint megfogadtunk , jött a baba!

Az az h amikor 17mmes volt a tuszo modta a doki h probaljuk ki azt h onnantol 4-5napig minden este egyutt vagyunk

Elotte meg par napig nem voltunk mert mar szolt a honap elejem h 11-14.cnapig ne legyunk egyutt,parom ne végezzen önkielégítést. Ne furodjon forro vizbe,.

17-19napokon volt pém amúgy! Szval elorebb nem hozta!

Duphaston segitett de mikor terhes lettem leváltottuk utrora mert duphaston mellett barnáztam. Utrot 3x1 et szedtem szájon át

2017. okt. 15. 14:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Amugy meg gyogyszeres probalkozas es nem mesterséges.

Mesterséges az inszem es a lombik.

Ez csak rásegítés.:)

18+1hkm

Az elso valaszolo

2017. okt. 15. 14:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Nekünk már 2 és fél éve nem jön a babóca. :( Úgyhogy én már túl vagyok a depresszión, a hisztin, az őrületen és a várakozás örömét is igen hamar felváltotta nálam az előző pár dolog....

Szóval most ebben nagyon bízunk! Köszönöm hogy, írtál és a praktikát is! Nagyon klassz a dokim, végig monitorizálja a peteérést és nekem azt mondta, hogy az ovitrelle után 36 órára lesz a tüszőrepedés. Most először éreztem kicsi feszülést és kellemetlen érzést a repesztő után. Eddig nekem sosem volt ilyen jellegű érzésem. Valószínű nem is repedtek meg akkor a tüszőim eddig?

Csak segítsen!

Annyira várjuk!

2017. okt. 15. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság? Hatott a kezelés? Szorítok
2017. okt. 20. 06:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok. Igen lehet h nem js repedt meg mindig az aktuális tusződ. Azért nemtudom mert nekem is csak stimulációval lett peteérésem. És akkor azt éreztem,amit most te

Nekem neha ulni is fájt repedés után.

Sőt a babás ciklusomban nekem a 7 dpoig fura alhasi fájdalmam volt, szinte szúrt ha leültem.

2017. okt. 20. 07:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Drukkolok nagyon és ird majd meg milett!:) 1#
2017. okt. 20. 07:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hálás vagyok a sok válaszért, de ebben a hónapban sajnos nem sikerült. De kapom az újabb stimulációt, megismételjük a dolgot. Reménykedem! :) Köszi a biztatást!
2017. okt. 24. 22:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnalom. 😏 drukkolok😚 1#
2017. okt. 25. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!