Alacsony progeszteron szintet normális, hogy nem kezelnek?
Akkor most menj és keress egy endokrinológust , nődokira ne bízd a hormonjaid.
Van sztkban is endo doki meg magánba is, de akárhova mész mindenhol kezelni fogják.:)
En csak 1x mentem el h felírja a progit és máris terhes lettem. 2 ciklusra valót kaptam tole , visszamentem hozza írt még fel nekem meg kaptam papirt h házidokim is felírhassa! Meg persze megköszöntem h segített! Mert én is 2 dokit megjártam előtte , és minek várjak minek a turelem ha lehet tenni érte?azert h veletlenul vmi csidafolytán teherbe essek de a progi miatt elvetéljek?
Sztem a helyedben enis ezt tenném, amit akkor én.:)
18hkm
Hat szerintem menj el ujra egy masik dokihoz. Addig menj amig kell. Maganendo doki esteleg.
Vagy menj uj nodokihoz mondd h több,mint 1 eve probalkoztok(akkor is, ha nem) ,mutasd meg a leleteid mondd h barnazol sokkal mensi elott akkoris ha nem
... neha szabad hazudni hisz tudod mi a baj es tok egyertelmu is. Igy aztan majd felirja. Ha pedig nem akkor ott a progikrém. Azis nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!