Mutatnatok nekemolyan hogorbeket, ahol progeszteron hianyotok volt vagy valami mas gond? Hogy nez ki egy nem normalis hogorbe?
Ezek kifejezetten progiproblémás görbék:
De találsz itt példagörbét mindenre a PCOS-tól az anuovus görbéig, meg persze sikeres görbéket is mindenféle kategóriában!
Ez a mult havi. A mostani ciklus 14. Napjan vagyok es 40 nap koruliek a ciklusaim a bogyo ota.
Vagyis a fogamzasgatlo elott is hosszuak voltak. Pajzsmirigy alulmukodesem van, de szedek ra gyogyszert es igy az nem befolyasolhatja doki szerint. Valamint csak egy kicsit mukodik alul nem nagyon.
Mindig kicsit fejletlenebb voltam a koromhoz kepest. Elso mensi 14 evesen es utana fel evig semmi.
Koszonom a valaszod. Csak azert aggodtam, mert a legtobbnek felmegy 37 fole.
Ebben a honapban csinaljak a hormonvizsgalatot. A ciklus elso feleben levo megvan es a 30 napon megyek a masik vervetelre. Csak nehez kivarni. :)
Á, ne hidd! Figyu, olvasd el azt a bekezdést, ami arról szól, hogy "A luteláis szakasz hőmérséklete alig emelkedik a cl fölé". (Szerzői okokból nem engedi bemásolni a szöveget, de nem is baj, mert szerintem amúgy is érdemes tanulmányozni ezt az oldalt.)
Sok sikert a babához! Addig meg türelmet, kitartást! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!