Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mutatnatok nekemolyan hogorbek...

Mutatnatok nekemolyan hogorbeket, ahol progeszteron hianyotok volt vagy valami mas gond? Hogy nez ki egy nem normalis hogorbe?

Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat!
2015. jan. 11. 11:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezek kifejezetten progiproblémás görbék:

[link]

De találsz itt példagörbét mindenre a PCOS-tól az anuovus görbéig, meg persze sikeres görbéket is mindenféle kategóriában!

2015. jan. 11. 11:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Sanos az enyem nagyon ugy nez ki mintha lenne valami baj.
2015. jan. 11. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Muti meg, hátha van valami ötletünk konkrétan a tiéddel kapcsolatban!
2015. jan. 11. 11:43
 4/11 A kérdező kommentje:

Ez a mult havi. A mostani ciklus 14. Napjan vagyok es 40 nap koruliek a ciklusaim a bogyo ota.

[link]

2015. jan. 11. 12:20
 5/11 A kérdező kommentje:

Vagyis a fogamzasgatlo elott is hosszuak voltak. Pajzsmirigy alulmukodesem van, de szedek ra gyogyszert es igy az nem befolyasolhatja doki szerint. Valamint csak egy kicsit mukodik alul nem nagyon.

Mindig kicsit fejletlenebb voltam a koromhoz kepest. Elso mensi 14 evesen es utana fel evig semmi.

2015. jan. 11. 12:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs nagy baj ezzel a görbével, hiszen felment a hőd alaphő fölé, és a luteális sem túl rövid. Érdemes lenne nézetni egy friss hormonsort, abból pontosabbat lehet tudni. A gyógyszer után azért idő kell, míg rendeződnek a dolgok.
2015. jan. 11. 12:35
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod. Csak azert aggodtam, mert a legtobbnek felmegy 37 fole.

Ebben a honapban csinaljak a hormonvizsgalatot. A ciklus elso feleben levo megvan es a 30 napon megyek a masik vervetelre. Csak nehez kivarni. :)

2015. jan. 11. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Á, ne hidd! Figyu, olvasd el azt a bekezdést, ami arról szól, hogy "A luteláis szakasz hőmérséklete alig emelkedik a cl fölé". (Szerzői okokból nem engedi bemásolni a szöveget, de nem is baj, mert szerintem amúgy is érdemes tanulmányozni ezt az oldalt.)

[link]

Sok sikert a babához! Addig meg türelmet, kitartást! ;)

2015. jan. 11. 12:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen. Aranyos vagy!
2015. jan. 11. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem is pm alulműködéssel kezelnek, még nem állt be az értékem, a hőm 36 és 36,9 között ingadozik, nekem sem megy 37 fölé. Azt lehet olvasgatni, hogy pm alulműködés esetén alacsonyabb lehet az alaptesthő. Én is javasolnék egy friss labort.
2015. jan. 12. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!