Szerintetek mi lehet a gond a hőgörbémmel?
Július 31-én, 5 hetes terhesen elkezdtem vérezni, négy napig menzesz szerű vérzésem volt. Aug. 6-án missed ab műtét. Féléven belül ez már a második volt. Most viszont az is kiderült, hogy méhpolipom van, hiszteroszkópiával fogják eltávolítani.
Aug. 24-én jött meg a menzeszem. A nőgyógyász szerint az nem menzesz volt, hanem a polip okozott vérzést, adott rá valamilyen injekciót. A hasam viszont azóta is folyamatosan tompán fáj, a héten kicsit véreztem is és úgy látom, ovulációm sem volt, pedig eddig minden hónapban szépen felment a hőm 36,9-37-re.
Az orvost mindez nem érdekli, szerinte túlparázom a dolgot és a polip eltávolítása ráér decemberig.
Volt valakinek az enyémhez hasonló "csúnya" görbéje? Kapott rá valamilyen kezelést, esetleg progeszteron pótlást?
Félek, hogy decemberig a polip még nagyobb gondot okoz és szerintem nem én lihegem túl az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!