Szerintetek is már túl sok a Meforal vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Volt egy terhelés szeptemberben amikor épp, hogy kicsit lett magas a 120 perces inzulin meg a 120 perces vércukor. Az endokrinológus 2x500mg Meforal helyett 3x500mg-ot javasolt. Viszont amióta így szedem fogytam 3kg-ot pedig így is sovány voltam és meg se jött meg a 120 perces inzulin meg vércukor is magasabb lett novemberben. Az endoki még több Meforalt javasolt, pedig én úgy vettem észre, hogy már pont, hogy túl sok volt. Szerintetek? Valaki segítsen légyszíves.2014. dec. 15. 18:57
1/7 anonim válasza:
pontosan milyen eredményeket kaptál?
2/7 A kérdező kommentje:
0 perces vércukor: 4,2 (ez jó lett)
0 perces inzulin: 6,6 (ez jó lett)
homa index: 1,23 ( ez 1-ig jó)
120 perces vércukor: 8,0 (ez a 6,4-ig jó)
120 perces inzulin: 37,8 (ez 29-ig jó)
homa index: 13,44 (ez 1-ig jó)
2015. jan. 18. 19:41
3/7 anonim válasza:
Babát szeretnél? Olyankor úgy tudom kicsit intenzívebben gyógyszereznek, hogy minél hamarabb sikerüljön. Más különben (bár nem vagyok orvos) nem tudom elképzelni, hogy miért emeltek gyógyszert a 37-es inzulinra, amikor én a 130-ra (120 perces) kaptam 2x 500mg Merckformint.
4/7 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre nem, csak 20 éves vagyok.
2015. jan. 19. 07:36
5/7 anonim válasza:
akkor nem tudom.. fura. én is húsz vagyok egyébként, úgyhogy a doki nem akart a szükségesnél jobban megetetni a gyógyszerekkel.
6/7 anonim válasza:
de nem érzed magad rosszul tőle? tőlem direkt kérdezte is, hogy mit érzek, hogy hat.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére.
2015. jan. 19. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!