A párom Frontint szed, mert pánikbeteg, és nem jön a baba. Lehet hogy ezert?
Ah, micsoda idióták írnak ide!
Nem, nem befolyásolja a frontin a nemzőképességet, sőt ha te szednéd, akkor sem befolyásolna semmit, csak terhesség alatt frontin helyett másik benzodiazepinre kellene váltanod, a babát nem károsítja ha az apa szedi.
A többi válasz, tényleg legalja, ne foglalkozz velük.
A pánikbetegség ugyanolyan, mint a többi betegség, jól kezelhető gyógyszerrel, nyugodtan lehet vele gyereket vállalni.
Nem valószínű, hogy emiatt nem jön össze. Viszont tapasztalatból tudok írni, hogy gyógyszer helyett járjon el egy rendes pszichológushoz és ha meggyógyult a pánikbetegségből, akkor vállaljatok gyereket.
Én terhesség alatt lettem pánikbeteg és a szülést követően se lett jobb. Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor rád jön egy roham és ott van a babád a pocakodban, vagy ott fekszik épp a kiságyában, te pedig a rohammal küszködsz és azt érzed, hogy mindjárt meghalsz. Nem vállalnék pánikbetegen gyereket! És ha netán összejön a terhesség, ilyen gyógyszereket szedni sem szabad! Sőt, a nyugtató csak enyhíti a tüneteket, de nem kezeli a betegséget.
A pánikbetegségnek pszichés okai vannak, amit egy pszichológus fel tud tárni és ezután ki lehet belőle gyógyulni. Teljesen. Így gyógyszerre sincs szükség. Illetve nyugodt szívvel tudom még ajánlani a jógát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!