Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A párom Frontint szed, mert...

A párom Frontint szed, mert pánikbeteg, és nem jön a baba. Lehet hogy ezert?

Figyelt kérdés
Tudtok relemel segiteni. Baratom panik bsteg es ezert frontin kell szedjen ha gyorsan ver a szive. :( nem sikeeul baba. Lebet hogy ezert!? Nagyon szomru vagyok mert nagyon nagyon szeretnek babat de nincs meg 1 eve hogy probalkozunk igy nem tudok dokihoz menni :'(
2017. szept. 23. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Borzasztó rosszindulatú mindenki! A pánibetegség sem különb, mint egy pco vagy IR vagy cukorbetegség. Azokra is gyógyszert szednek az emberek mégse szaporodjanak? Annak akinek nincs egészségügyi problémája csak okoskodni tud. Kérdező menjetek el egy teljes vérképre és kérjetek kivizsgálást. Sok sikert!
2017. szept. 23. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
nem, én xanaxot szedek, akkor is szedtem amikor még próbálkoztunk, 8 hónap után sikerült a baba, clostyval. ha még 1 éve se próbálkoztok akkor feleslegesen aggódsz (kivéve ha 30 felett vagy, de az írásodból nem erre következtetek).
2017. szept. 23. 21:08
 13/16 anonim ***** válasza:
66%

Ah, micsoda idióták írnak ide!

Nem, nem befolyásolja a frontin a nemzőképességet, sőt ha te szednéd, akkor sem befolyásolna semmit, csak terhesség alatt frontin helyett másik benzodiazepinre kellene váltanod, a babát nem károsítja ha az apa szedi.

A többi válasz, tényleg legalja, ne foglalkozz velük.

A pánikbetegség ugyanolyan, mint a többi betegség, jól kezelhető gyógyszerrel, nyugodtan lehet vele gyereket vállalni.

2017. szept. 23. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:
42%

Nem valószínű, hogy emiatt nem jön össze. Viszont tapasztalatból tudok írni, hogy gyógyszer helyett járjon el egy rendes pszichológushoz és ha meggyógyult a pánikbetegségből, akkor vállaljatok gyereket.

Én terhesség alatt lettem pánikbeteg és a szülést követően se lett jobb. Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor rád jön egy roham és ott van a babád a pocakodban, vagy ott fekszik épp a kiságyában, te pedig a rohammal küszködsz és azt érzed, hogy mindjárt meghalsz. Nem vállalnék pánikbetegen gyereket! És ha netán összejön a terhesség, ilyen gyógyszereket szedni sem szabad! Sőt, a nyugtató csak enyhíti a tüneteket, de nem kezeli a betegséget.

A pánikbetegségnek pszichés okai vannak, amit egy pszichológus fel tud tárni és ezután ki lehet belőle gyógyulni. Teljesen. Így gyógyszerre sincs szükség. Illetve nyugodt szívvel tudom még ajánlani a jógát is.

2017. szept. 24. 14:13
 15/16 anonim ***** válasza:
16%
Már abból is látszik hogy nem vagytok százasok hogy ilyen fontos kérdést itt tesztek fel.A babátok életét bízzátok ránk,laikusokra itt a gyakorin???Nem az orvossal kéne ezt megbeszélni???
2017. szept. 24. 17:01
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
15-ös vagyok.Miért is lettem 0%?Mert nem jó ötlet orvost kérdezni a dologról?Hát akkor én kérek elnézést.
2017. szept. 25. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!