Ti hogy vagytok evvel?
Nem esek teherbe már 5éve nagyon szeretnénk babát teljes mértékbe felkészültek vagyunk és a körülmények is nagyon megfelelnek!
Segitséget kérek! Legyetek szívessek le írni aki ebbe a témába tartozik/tartozott hogy mit gondoltok van esélyünk még
Nagyon rossz hogy nem lehet babánk és amikor megyek az utcán és olyan anyákat látok akiktől a hátamon felál a szőr az borzasztó!
Igen jártunk csak a munka miatt hagytuk abba mert nem volt könnyü 4.műszak melett :(
De most el kezdtem augusztusba de kicsit rosszul érzem emiatt magam hogy ennyi idő után sem lett semmi :(
Ennyi idő után már réges régen túl kellene lennetek a kivizsgálásokon, ha valóban gyermeket szeretnétek. Kifogás nincs. A sóvárgás nagyon kevés. Ki kell deríteni, hogy mi a baj, ezt mi így látatlanban az interneten keresztül nem fogjuk tudni megmondani, csakis az orvos, ha elmentek hozzá.
Mondjuk azt nem értem, hogy 5 év alatt hogy nem sikerült eljutni orvoshoz? Biztos, hogy a párod is akarja?
Szia megtörtént az első inszeminációm tegnap! :) a párom nagyon várja a teszt eredményt 14nap múlva és énis nagyon várom minden megvan ami egy kis életnek kell a jövőben remélem ++++++lesz az eredmény! És igen kicsit későn álltunk neki de előre gondolkodtunk a kis picúrka ne szenvedjen hiányt semmibe az életébe! 😍😍😍 nagyon jó érzésem van csak ami egy picit zavar hogy nem szeretnék csalódni! :'(
De ne adja a Jó Isten hogy csalódás legyen a vége ha mégis akkor sem adom fel előre csakis előre a baba elöttem! A párom jön velem és annyira nyugtató hogy mindenbe mellettem van és érzem hogy ő is nagyon várja!
Köszönöm válaszodat ebben teljes mértékben igazad van! De önzöség ha valaki erre a világra legalább egy kis segitseget nem csinál elore a gyermekének csak ha egy minimális összeg is nagyon sokat segithet majd ha felnott lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!