Petevezeték átjárhatósági vizsgálat után másnap tudtatok menni dolgozni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 21:13
1/11 anonim válasza:
Bár én nem dolgoztam,de semmi extra nem volt a vizsgálat után sem már,gond nélkül hazasétáltam (2km)
2/11 anonim válasza:
Igen. Közvetlenül utána is tudtam volna.
3/11 A kérdező kommentje:
kontrasztanyagos volt a vizsgálat?
2017. szept. 10. 21:22
4/11 anonim válasza:
Sima röntgenes volt nekem. Egyáltalán nem fájt a vizsgálat és utána sem volt semmi bajom.
Tudtam volna menni, de a háziorvosom azt mondta, ha nem maradok otthon egy hetet, akkor agyonüt. Úgyhogy itthon segítettem teraszt betonozni.
5/11 anonim válasza:
Ami viszont eszembe jutott. Nálunk egy éjszakát bent kell aludni utána. Engem a dokim hazaengedett saját felelősségre, de amúgy csak másnap 10 körül jöhettem volna el, amikor elkészült a zárójelentés.
6/11 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, néhány órát pihenek, és jöhetek haza.
2017. szept. 10. 21:50
7/11 anonim válasza:
Én nem tudtam volna menni. Pár óra után hazaengedték ugyan de este vissza mentünk a kórházba, mert nagyon fajt a hasam. Pár na alatt múlt el, valamilyen gyulladásom lett a vizsgálattól, ugyan ilyen ritkán van, de előfordulhat.
8/11 anonim válasza:
A vizsgálat nekem nagyon fájt, pedig magas a fájdalomküszöböm. Utána hazavezettem, ...és dolgoztam. Hamar elmúlik a fájdalom.
9/11 Ildikó60 válasza:
Én még aznap tudtam dolgozni gond nélkül. Semmivel sem rosszabb, mint egy normál nőgyógyászati vizsgálat, legfeljebb valamivel tovább tart. Persze ha valami egyéb kapcsolódó problémád is van, az más tészta.
10/11 anonim válasza:
Igen, szinte azonnal tudtam volna dolgozni menni, de aznap pihentem még otthon. A kórházban 1-2 órát kellett bentmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!