Bajt jelent a barna folyás ask vizsgálat után másnap?
Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 19:13
1/9 anonim válasza:
Attól függ, ha rákszűrés, akkor nem. De gondolom, azért kérdezted, mert sima vizsgálatról van szó. Szerintem, biztos, ami biztos, hívd föl a dokidat! Nekem igaz nem a terhesség alatt, de volt egyszer, hogy vizsgálat után picit barnáztam, de még aznap.
2/9 anonim válasza:
Szia, második terhességem, már van egy 14 hós fiam. 6 hetes voltam, amikor először mentem dokihoz, addig semmi gond nem volt. A vizsgálat után 4 órával egy adag vér, majd barna folyás jött. Doki nem tudott mit mondani, ha erősödik, menjek be az ügyeletre. Nem erősödött, de másnap bementünk, volt szívhang, minden ok volt. Kaptam Utrogestant, most már 12 hetes vagyok, minden ok, azóta nem volt ilyen. Visszatekintve a doki szerint lehet, hogy a méhszájvizsgálattól és a hüvelyi uh-tól volt, elpattant egy ér vagy ilyesmi. Hány hetes vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
ASK után !
Magzatvízvizsgálat. hét után!
2010. nov. 3. 19:55
4/9 A kérdező kommentje:
40. hét után
2010. nov. 3. 19:55
5/9 anonim válasza:
menj be a szülészeti ambulanciára,tágulásos vérzés is lehet,inkább nézesd meg magad,lehet reggelre már babázol:-)
6/9 anonim válasza:
előző vok,nekem kitolás előtt volt ilyen,kb fél órával előtte
7/9 anonim válasza:
19:43 vagyok, bocsi, nem jól értettem a kérdést.
9/9 A kérdező kommentje:
Ma voltam megint és azt mondták normális a barnázás.
Még mindig egyben vagyunk :)
Azt mondták hétvégére számolhatok már a babával.........bár kedden már ki kellett volna bújnia.
2010. nov. 4. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!