37 szülésre 38 évesen már tényleg öreg és túlkoros kismama vagyok?
Egyáltalán nem, és a szíved mélyén Te is tudod, hogy az ismerősöd csak ítélkezik.
Légy boldog és büszke kismama...megérdemled:)
Ez tényleg egy nagy csoda, hogy végre sikerült, amire régóta vágytatok. Gratulálok és jó egészséget nektek!
Hány hetes vagy?
Valószínű irigységből mondott ilyeneket az ismerősöd. Te meg érzékeny vagy most a terhesség miatt, de ne foglalkozz senkivel, aki bánt.
Nemrég szült egy kolléganőm 39 évesen. Elég gyakori ebben az életkorban is, hogy szülnek a nők.
43 evésen szültem a negyediket.
Persze volt itt is beszólás, de érdekes módon több volt az őszinte gratuláció, sokan őrültek velünk együtt.
Minden rendben a kisfiammal.
Persze megcsináltattam a genetikai vizsgálatot, azt fontosnak tartottuk.
Akárhányszor mentem vizsgálatokra, orvoshoz, soha nem éreztem magam túlkorosnak, bizony sok velem korú kismama volt (és nem csak a genetikán 😀).
Neked ennyi várakozás és küzdelem után főleg nem kell azzal foglalkozni, mit mondanak mások.
Boldog bavavárást!
10 év nem semmi
Légy büszke,hogy sikerült
Gratulálok.
Manapság már nem létezik olyan, hogy öreg vagy fiatal. Hiszen sokszor 10-15 éveseknek meg kell tanulni felnőttek módján viselkedni sajnos, míg 40-50 éves emberek egy 10-15 éves szinten vannak. Szóval itt az életkor már inkább a testünk korára vonatkozik, nem a szellemünk korára.
Testileg tényleg határeset vagy lassan, hiszen ÁLLÍTÓLAG ebben a korban gyakoribbak a komplikációk, ami persze nem jelenti azt, hogy lesz is! Nem ijesztgetni akarlak természetesen. Az meg más kérdés, hogy szellemileg hány éves lehetsz, lehet hogy fiatalos gondolkodásod van de lehet, hogy nagyis :)
Szóval szerintem erre nem létezik pontos válasz. Ezt te érzed. A társadalom pedig elég hülye. Engem azért bélyegeznek meg úgymond, mert 21 éves lány létemre kisbabát szeretnék a párommal. Már próbálkozunk és aki tudja az folyton megszól, hogy minek gyerek ilyen fiatalon, még élni kéne. Szóval sehogy se jó! A lényeg mindig a saját véleményetek és a saját döntéseitek. A többi negatív szólást valahogy ki kell zárni, persze egy idő után már nehezen megy.
Nekem is van egy ismerősöm akinek 40 éves kora körül jött össze a baba, most lett 2 éves. Neki is egészen fiatal kora óta azt mondták, hogy nem lehet gyereke. Szegény bele is törődött, aztán mégis lett!
Gratulálok nektek és boldog babavárást kívánok! :)
Szerintem ideális minden szempontból 30 alatt szülni. De nekem is úgy hozza az élet, hogy az elsőnél 33 voltam, másodiknál 36. Szeretnék 3-at is, majd meglátjuk.
Amúgy gratulálok! A beszólogatós nővel meg ne foglalkozz egy percig se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!