2 év sikertelenség után besokaltam, elegem van, újra el akarok kezdeni edzeni! Segíthet ez szerintetek?

Figyelt kérdés

A teherbeesési mizéria előtt rendszeresen jártam konditerembe, és úszni is.

Már 1 éve nem járok, 2 éve próbálkozunk kb.

Első évben még jártam terembe, de már nem mertem súlyzózni, meg ugrálni, futni, aztán jól el is kényelmesedtem, a heti 5 edzés heti 1 re majd 0-ra csökkent.

Utóbbi 1 évben meg már amiatt maradt el az edzés, mert állandóan orvosokhoz járkáltunk, amikor meg nem, akkor meg féltem, hogy jaj, most jött össze, inkább pihenek...

Na eddig sose jött még össze, viszont +10 kg feljött, az izomzatom eltűnt, ellustultam, rosszul érzem magam a bőrömben már.

De eddig mindig ovu után úgy paráztam, hogy valami gond lesz abból ha elmegyek edzeni, hogy inkább otthon feküdtem mindig a ciklus 2. felében (meg dolgoztam persze napközben, de az is ülőmunka gép előtt, meg sem mozdulok 8-16 között csak ha wc-re megyek)

Már besokalltam!

Úgy határoztam, most még megvárom a tesztelés napját, aztán aznap még veszek egy kondibérletet, és ugyanúgy eljárok a terembe mint régen. Ez kb heti 4-5 alkalom, kardio+súlyzós-gépes edzés. Úszni is lehet elkezdek újra.

Mellette, mivel fogyni is akarok, belefogok egy diétába is. Felejtől lesz az alkohol(amit a babatervezés miatt egyébként se iszok), tészta, pékáru, curos, liszes dolgok, tej.

De hát persze jár az agyam, és új szalmaszálakba kezdek mindig kapaszkodni:)

Kérdésem az volna, hogy volt-e itt már valaki, aki több éves próbálkozás után életmódot váltott, elkezdett vmi diétát vagy edzést, és sikerült ezután teherbeesnie?

Illetve szerintetek nagy gond, ha inszemináció után eljárok edzeni?

Az otthon pihenős nem vált be, pedig volt, amikor inszem után még szabit isvettem ki, de eredménytelen ez a módszer, és már közben fizikailag is szarul érzem magam, nem vagyok olyan energikus, fitt, mint régen :(

Lányok, ti hogy vagytok ezzel?

2017. aug. 17. 11:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Immunulógusnál voltam már rengetegnél.

Az ismeretlen eredetű betegségemmel évekig jártam debrecnbe is a ritka betegségek klinikájra is.

Minden allergológus, immunológus azt mondta, hogy lehet teherbe tudok esni. Ez kb olyan, mintha ételallergiám lenne, vagy gluténérzékeny lennék, esetleg ekcémás, és hát nekik is lehet babájuk.

A hashimoto olyan szinten van endokrinológus szerint, hogy lehet vele teherbeesni.

A PCT miatt viszont kb 0%, hogy természetes úton jöjjön össze, így valszeg inszemek előtt esélytelen is volt.

Nem tb-s inszemre járunk, hanem magánba, fizetősbe, és ha a 6 nem sikerül, és amondó vagyok, hogy mecsináltatok még 1-2 inszemet.

De azért reménykedek mindig benne, hogy sikerül az aktuális, most éppen ez a négyeske :)

Egyébként 2 hét múlva megyünk a kaáliba is, de remélem le kell majd mondani.

2017. aug. 17. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Ah, arra még nem gondoltál, hogy a beágyazódást nem akadályozza a sport? A súlyzós edzés sem. Kérdezz meg nyugodtan egy dokit, mert csak a gyk-n és egyéb fórumokon terjednek ezek a hülyeségek, hogy ne eddzél ha teherbe akarsz esni. Én 6 hetesen kérdeztem a nödokit erről, h tornázhatok-e továbbra is, azt mondta, h nyugodtan, súllyal is, mert úgyis jelezni fog a szervezetem, ha kevesebbet birok, mint előtte.
2017. aug. 17. 13:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan kezdj el sportolni, így a közérzeted is ismét rendben lesz, ne stresszelj.Érdemes lenne kipróbálnod a gyógynövényeket kezdve egy természetes tisztító kúrával majd a szervezeted vitaminokkal való feltöltésével.Nagyon sok esetben segítettek már reménytelen helyzetekben is, pl több sikertelen inszem és lombik után is.Sok sikert!
2017. aug. 25. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!