Fogamzásgátló hosszabb szedése okozhat későbbi teherbeesési problémákat?
Múltkor találkoztam egy barát"nő" ismerőssel és mondta, hogy sajnos most ott lenne, hogy gyereket szeretne, de sajnos sehogy nem jön össze neki, már 2 komolyabb kapcsolat miatt is váló ok lett ez nála.
Ismerősei mondták, hogy régen elég sokáig nyomatta a fogamzásgátlókat. Ez nem lehet rá kihatással?
Kicsit meg is sajnáltam, ha már ilyeneket mond. De részemről semleges a dolog mégha utalni is akart volna valamit.
Hány éves koráig vállalhat be egy n
ő gyereket? Még Biztonsággal.
F/29
Valakinél bezavar vkinél nem. Ha bajt is okoz , nincs olyan h ne tudja egy jó endokrinologus rendbe tenni. Vagy legalább inszeminációval/ lombikkal ne sikeruljon.
En olyanokat ismerek (2emberke) akik fogamzasgatlo utan 1 even belul terhesek lettek egyikuk 2x is csak sajnos az elso baba elment. Masikuk kb 7 honap alatt esett teherbe mert 5 honapig vérzése sem volt
Lehet valami más problémája van, csak nem köti mindenki orrára.
Én 7 évig szedtem fogamzásgátlót és első hónapban ugyan egy hetet "késett" de egyébként rendes lenne a ciklusom.
De mégsem az, így most nézeget az orvos, hogy miért rendszertelen. IR és IGT már tuti a hormonokat jövő héten tudom meg.
Szóval lehet más problémája csak nem tudsz róla. A fogamzásgátlónál előfordul hogy nem indul be a ciklus, de akkor gyógyszerrel segítenek és utána már nem szokott gond lenni.
Nekem van olyan barátnőm, akinek annyira borított fel minden hormont és belső dolgot, hogy nulla a hormonszintje, vérzése nincs, másfél éve hagyta abba a gyógyszert.
Mostanra 6-7 dokit megjárt, voltak mindenféle tippek, hogy mi a baja, ilyen bogyót, olyan hormont, amolyan szurit kapott, de igazából nem tudják, mi a baja. Most közöltél vele, hogy lombik, mert természetes módon nem lesz esélye. 28 éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!