LEhetek szerintetek terhes?

Figyelt kérdés
21 eves vagyok.Lenne par kerdesem: voltam nogyogyasznal juni 8an es megallapitotta, hogy kismedencei gyulladasom van(meddoseg csak idobe elkaptuk) 10napig szednem kellett doxycylint es apranaxot a paromnak is azaz junius 17ig majd a 11.Napon azaz junius18an egyutt voltam a parommal es a hev elragadott minket es belem elvezett  de azt tudni kell, hogy 2eve fogamzasgatlot szedek(volinat) es mondta a doki, hogy vedekezni kellene ovszerrelmert a gyogyszer legyengiti mintha nem is szedtem volna de nem tettuk sajnos. Aztan junius 20an megjott 23.ig volt meg eleg keves volt..miutan elmult ujra egyutt voltunk a parommal junius 25en es ujra belem elvezett...Es az lenne a kerdesem, hogy van e eselyem a terhessegre? Mert kicsit fajdogal a hasam es pici feherfolyasom van ha jol szamolom 8napja tortent es nem tudom h befolyasolja-e ,hogy megjott Juli.10en megyek kontrolra. Remelem nem vagyok terhes.

2017. jún. 27. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Kétszer is beléd élvezett, és bár az orvos figyelmeztetett, nem védekeztetek. Természetesen igen, lehetsz terhes!
2017. jún. 27. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:
En is ettol felek.. de megjott akkor csak nem lehetek az vagy meg is??
2017. jún. 28. 00:30
 3/8 anonim ***** válasza:

1. Ha rendkívüli peteérésed volt, akkor is.

2. Azóta is voltatok már együtt, és akkor sem védekeztetek.

2017. jún. 28. 07:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Csinaltam tegnap tesztet es olyan mintha ott lenne a csik de parom szerint meg nem csak bekepzelem...mert hogy annak alapbol ott kell lennie a csiknak mert ott erosodik fel..szerintem nem... de elkuldenem a kepet csak nem tudom h kell.. hat majd 10en tobbet tudok mert akkor megyek dokihoz..de faj a hasam allandoan.meg makd csinalok jovoheten is tesztet.remelem nem vagyok az.picit felek.. mert van ra esely
2017. jún. 28. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
A teszt nem mutatja még ilyenkor ki. Ha teherbe is estél, valószínű most ágyazódna be, szóval a hasfájás tuti nem attól van a folyás meg inkább a gyulladás "utórengése". Ha fogamzásgátlózol és épp ATB-t szedtél, akkor lehetett rendkívüli peteérésed (ilyen esetben nem ritka) így esélyes lehet a baba. Kb. 4 nap múlva tesztelj.
2017. jún. 28. 11:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsot.raknek a tesztrol ki kepet de az a baj hogy nem tudom hogy kell kb. 3 napja regiztem. De majd meg csinalok tesztet.lehet bekepzelem az egeszet.hat van feher folyasom meg a hasam faj alul de akkor lehet a gyogyszer miatt de azt 17en felyeztem be.akkor annak mar nem kene hogy fajjon amiatt nem?!! Mar nem hat a gyogyszer szerintem.meg azt nem ertem h belem elvezett es megjott..es meg is olyan mintha baba lenne..meg attol is felek hogy ha nem baba akkor nem is lehet majd babam mert elzarodott a petevezetek.vagy csak siman nem estem teherbe es semmi bajom.de ah nagyon tanacstalan vagyok.
2017. jún. 28. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Feherfolyasa mindenkinek van vagyis lehet az egy normalis dolog. Terhessegitesztet egy het utan eedemes csinaltatni egy csík nem vagy terhes ket csik terhes vagy nem bonyolult
2017. aug. 4. 15:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyira hulye ensem vagyok(dobozan is rajta van ha annyira hulye lennek de amugy sem ez volt a kerdes;) ) es mar amugy sem aktualis mar reg a kiiras...;)
2017. aug. 5. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!