Hőgörbe vezetése?
Figyelt kérdés
Hogyan vezessem ha két műszakban dolgozom? Reggel kellene felkelés után de hogyan ha van, h reggel jövök haza? Mérjem mindig felkelés után?2017. aug. 10. 23:41
1/4 anonim válasza:
Sehogy... sajnos így nem lehet csinálni. Ovutesztet szoktak javasolni a műszakban dolgozóknak.
2/4 anonim válasza:
Én is az ovu tesztet javaslom, sajnos így nem érne semmit a hőmérőzés.
3/4 anonim válasza:
próbáld azért meg, hogy mindig megméred ébredés után. nem kizárt, hogy követhető lesz, láttam én már 3műszakos munkarendben dolgozó embertől szabályos hőgörbét.
4/4 anonim válasza:
1 próbát megér h mindig ébredés után méred.
Ugye szabály h reggel mindig ugyanabban az időben.Én 2.baba előtt nem tudtam mindig ugyanakkor mérni mert az első vagy 4kor kelt vagy 8kor,és előfordult h egész éjjel nem aludt...Így akkor mértem amikor keltünk.Nem lett szabályos de követhető volt.Így csíptük el h abban a hónapban kitolódott az ovum ciklus 24 napjára 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!