Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe vezetése vagy inkább...

Hőgörbe vezetése vagy inkább ovu teszt?

Figyelt kérdés

Nyolc hónapja próbálkozunk,sajnos eredménytelenül. Szeretnék valami biztosabbat tenni az ügy érdekében.Ha görbét vezetnék azt mindig ugyanabban az időben kellene mérni,ezt a munkám miatt nem tudnám megoldani.Így lenne értelme egyáltalán?Vagy ebben az esetben inkább használjak ovu tesztet félidőben?

Bármi egyéb hasznos tanácsot,tippet szívesen fogadok:)

2012. ápr. 1. 09:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább ovuteszt!

Én egy hónapja hőmérőzök de engem kiidegel!

Állandóan aggaszt,hogy mikor megy fel,mikor esik le...ha leesik miért,ha felmegy miért!

Ráadásul ha tényleg nem tudod szinte percre pontosan mérni akkor nincs is értékelhető eredmény!

Szóval én ennek fényében ovutesztre szavazok!

2012. ápr. 1. 09:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek teljesen igaza van. Én nekem a dokim kérésére 6 hónapja hőmérőzőm és sokszor már ott vagyok, hogy abba kellene hagyni, mert azon bosszankodom állandóan, ha lemegy vagy ha felmegy most miért ilyen stb..... Szerintem ovu teszt:) Sokkal nyugodtabb leszel:)
2012. ápr. 1. 09:21
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi nektek,épp ilyen tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy aki csinálja már,annak jó-e. Akkor köv.hónapban veszek is tesztet.

És drukkolok nektek!!!!

2012. ápr. 1. 09:26
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én az előző dokim kérésére 3 hónapig hőmérőztem, abból az derült ki hogy nincs is pé.-m -un. fűrészfogas volt a görbe. De utáltam! Szóval végülis volt értelme, de uh- val ugyanez kideríthatő. A mostani dokim azt mondta, az uh korában már nem kell hőmérőzni, mert azzal nyomon lehet követni hogy van -e peteérés, aztán a megfelelő időben napi 2 lh teszt, majd visszamenni hogy megrepedt-e. Így én is az lh tesztre szavazok.
2012. ápr. 1. 09:49
 5/19 A kérdező kommentje:
A hőmérőzésnél kiderült, hogy nincs peteérésed.És ez a teszt rendszeres használatával is kiderülhet?
2012. ápr. 1. 09:54
 6/19 anonim ***** válasza:

Igen kiderülhet,mert negatív marad a teszted!!!

Egyébként én is az ovutesztre szavazok, ha már választani kell!

De az tény ,hoyg az uh a legbiztosabb, nekem is így jött össze!

19hkm

2012. ápr. 1. 10:05
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia,én is ovu tesztre szavaznék de mi is oda jutottunk hogy uh-n figyeljuk.Most nagyon bízok benne hogy már nem jon meg:)
2012. ápr. 1. 10:16
 8/19 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is!

Uh-n nézik rendszeresen. Ezt SZTK-ban is megcsinálják vagy csak magándoki,vagy fogadott doki? Csak mert egyenlőre nekem egyik sincs, csak mindig ugyanahhoz megyek az SZTK-ba.

2012. ápr. 1. 10:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Én azért a hőgörbe vezetésre szavazok, mert egyrészt nincs arra pénzem, hogy állandóan ovu tesztekre költsek, másrészt mert én imádom vezetni a görbéimet és emlék marad a számomra és kiváncsi vagyok, hogy hány görbét kell még felvázolnom, mire végre lesz egy szép babás görbém is! :) Nekem tetszik a görbézés! :)) Nem tudok leszokni se róla.
2012. ápr. 1. 11:07
 10/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: És mióta vezeted? Te mindig tudod ugyanabban az időpontban mérni? És akkor az mutatja neked, hogy mikor van ovud,mikor kéne együtt lennetek,hogy biztosabb legyen?
2012. ápr. 1. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!