Hőgörbe vezetése vagy inkább ovu teszt?
Nyolc hónapja próbálkozunk,sajnos eredménytelenül. Szeretnék valami biztosabbat tenni az ügy érdekében.Ha görbét vezetnék azt mindig ugyanabban az időben kellene mérni,ezt a munkám miatt nem tudnám megoldani.Így lenne értelme egyáltalán?Vagy ebben az esetben inkább használjak ovu tesztet félidőben?
Bármi egyéb hasznos tanácsot,tippet szívesen fogadok:)
Szerintem inkább ovuteszt!
Én egy hónapja hőmérőzök de engem kiidegel!
Állandóan aggaszt,hogy mikor megy fel,mikor esik le...ha leesik miért,ha felmegy miért!
Ráadásul ha tényleg nem tudod szinte percre pontosan mérni akkor nincs is értékelhető eredmény!
Szóval én ennek fényében ovutesztre szavazok!
Köszi nektek,épp ilyen tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy aki csinálja már,annak jó-e. Akkor köv.hónapban veszek is tesztet.
És drukkolok nektek!!!!
Igen kiderülhet,mert negatív marad a teszted!!!
Egyébként én is az ovutesztre szavazok, ha már választani kell!
De az tény ,hoyg az uh a legbiztosabb, nekem is így jött össze!
19hkm
Köszi nektek is!
Uh-n nézik rendszeresen. Ezt SZTK-ban is megcsinálják vagy csak magándoki,vagy fogadott doki? Csak mert egyenlőre nekem egyik sincs, csak mindig ugyanahhoz megyek az SZTK-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!