Hőgörbe vezetése vagy inkább ovu teszt?
Nyolc hónapja próbálkozunk,sajnos eredménytelenül. Szeretnék valami biztosabbat tenni az ügy érdekében.Ha görbét vezetnék azt mindig ugyanabban az időben kellene mérni,ezt a munkám miatt nem tudnám megoldani.Így lenne értelme egyáltalán?Vagy ebben az esetben inkább használjak ovu tesztet félidőben?
Bármi egyéb hasznos tanácsot,tippet szívesen fogadok:)
1 év 9 hónapja vezetek görbét. Mindig látszik a görbén, hogy mikor volt ovulációm + a tüneteim is bizonyítják.
Doki is látta jónéhány görbémet és aszerint is bizonyított hogy mindig volt pém, UH-n is megnézte.
Mindig azonos időben mérek.
De nem görbe szerint vagyunk együtt, hanem amikor jól esik (elég gyakran).
Akkor ti is jó régóta próbálkoztok már.
Eddig mi is csak úgy voltunk együtt,amikor jól esett,és ezen nem is sokat szeretnék változtatni,de mégis jó lenne tudni, hogy mik az esélyek. Nálam tényleg ezzel lenne a fő probléma, hogy nem tudom azonos időben mérni.
De nem értem, hogy miért ne tudnád azonos időben mérni?
Ha mindig máskor kelsz fel, nem probléma! Csináld úgy, hogy akkor az ébresztőt korábban állítod be (mindig ugyanarra az időre), csak azért hogy mérj hőt! És utána legfeljebb visszaalszol! Nem nagy dolog ez! :) Én is így szoktam: férjemmel fél 6-kor kelünk, mivel ő megy dolgozni, én ekkor mérek hőt, utána én vissza szoktam aludni.
Egyébként lassan már 2 és fél éve próbálkozunk...szóval nem a kezdetektől mérek hőt...jó régóta nem sikerül, de majd csak fog valamikor...
Igen, igaza van a 11:54-esnek!
Szóval szerintem többre megyünk a görbe vezetéssel és még pénzbe se kerül!
Hát akkor nem tudom, ha éjszakázol...nagyon gyakran van ez így?
Ha nem gyakran, akkor legfeljebb azt a pár nap mérést kihagyod...
Utolsónak, igen,ezért vagyok tanácstalan,mert akkor hiába tesztelgetek,nem fogom tudni, hogy minden körülmény megvan e hozzá.
A doki akihez járok,azt mondta, hogy míg egy évig nem próbálkozunk,addig nem csinál ilyesmi vizsgálatokat.
Előzőt a 14.-nek írtam.
Igen,elég gyakran éjszakázom,egyik héten egyszer vagy kétszer,de a következő héten négyszer.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!