Ki nem várja hétfőre?
Figyelt kérdés
7 hónapja próbálkozunk és már izgulok.Vannak furi tüneteim,de nem fogok bebeszélni semmit magamnak...2017. aug. 10. 08:21
1/7 anonim 

válasza:

Ne beszélj be semmit. Nálunk 4 év után jött már szinte nem reménykedtünk semmibe. Aztán hirtelen hopp egy pozitív teszt. Lényeg h ne görcsölj rá.
2/7 A kérdező kommentje:
Az nagyon sok! :((Annyi időnk nincs a korunk miatt...nem görcsölünk,csak szeretnénk. :))
2017. aug. 10. 11:18
3/7 anonim 

válasza:

Jól van szorítok nektek. Tudom mit érzel. #1 15hkm
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nektek viszont gratulálok! :)
2017. aug. 10. 17:59
5/7 anonim 

válasza:

nekem jövő hét hétfőn kell tesztelnem majd orvosi uasításra, de szerintem elkezdem hamarabb, mert van egy csomó vaterás tesztem. Ma vagyok a 8. dpo-n.
26. hónap egyébként, múlt hónapban eléggé összetörtem, most szándékosan nem is figyelgetem magam, mert bármi bármit jelenthet. Igyekszem nem is gondolni erre az egészre, mert már volt, hogy rendesen produkáltama tüneteket, annyira akartam a pozi tesztet. Sokmindenre képes az emberi agy.
Most ha érzek is vmit, egyből arra gondolok, hogy biztos rosszat ettem, megfáztam...stb, mindegy, csak nem terhes tünet. Ilyen korán kb nem is lehet.
Pl fáj a mellem, de gondolom csak elfeküdtem, megnyomta a melltartó...
7/7 anonim 

válasza:

Ma reggeli negatív :(
Remélem csak korai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!