Crinone gél másnak is kifolyik pár órával a felhelyezés után?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy a Crinone hátránya az, hogy nem folyik ki, hanem összegyűlik a hüvelyben. Nálam viszont kifolyik. Pár órával a felhelyezés után. Beültetés után vagyok, és aggódom, hogy így fel tud-e szívódni elegendő progeszteron. Nektek mi a tapasztalatotok?2017. júl. 25. 09:13
1/3 anonim válasza:
Nekem vmennyi kifolyt a többi része pedig összeállt,elég gusztustalan volt de persze ez a legkevesebb ha az ember lànya babát szeretne :)
2/3 anonim válasza:
Nekem nem folyik ki, viszont én utálom ezt a gélt, mert alig bírom kiszedegetni az összeállt cuccot, pedig az orvos azt mondta, 2 naponta szedjem ki, mert begyulladhat tőle a hüvely. Másnak is ilyen mehezen megy, vagy csak én bénázok?
Egyébként több van benne úgy tudom, hogy ha ki is folyik valamennyi, akkor is legyen hatóanyag elegendő ami megmarad.
3/3 anonim válasza:
1es vagyok. Nekem is nehezen jött ki,próbáld meg nedves törlővel azzal kicsit könnyebb. Én az első inszemkor kaptam ezt a gélt de a másidiknál tablettát kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!