Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Miért nem jön össze a kicsi?

Miért nem jön össze a kicsi?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kezdem azzal, hogy semmilyen hormonkészítményt nem szedhetek, így a closty és társai is kivannak zárva, még nem voltunk ezzel dokinál, nem görcsölünk rá sosem, 2 éve próbálkozunk, de annyira stresszes az életünk, hogy szinte állandóan feszül az arcunk.

Azon gondolkozom, hogyha elmennénk wellnessezni, majd ott pihennénk, csinálnánk, akkor vajon jobban sikerülne?

Enyhítő és ellazitó masszírozás, kis koktélozás? Stb..

Tippek? Palástfű, cickafark, egyéb teákat 1 éve iszom, de semmi, hőt nem mérek, ovutesztjeim 8-12 napon gyengék majd 13 vagy 14. napon erősebbek, mint a kontrollcsík, majd 16. naptól negatív lesz.

Szeretném kérni a tanácstokat :)

2017. júl. 21. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Forduljatok orvoshoz, hogy kivizsgáljának, hatmillió oka lehet annak, ha nem jön a baba. Hiába lazultok el wellness hétvégén, ha alulműködik a pajzsmirigyed, vagy magas a prolaktinod, vagy nem átjárható a petevezetőd, vagy endometriózisod van, vagy a méhnyaknyákod kinyírja a spermiumokat, vagy egyáltalán nem jó a sperma... végtelen számú lehetséges akadály van. Az se biztos pont emiatt, hogy hormonkészítmény a megoldás, de tudni kéne, hol a bibi. Egy biztos, hogy a teák nem segítenek.
2017. júl. 22. 00:04
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Ahogyan az előző írja! Semmi bajom nem volt, de a nőgyógyász által javasolt hormonvizsgálatok szerint magasabb a tesztoszteron szintem, és ezért nehezebben esek teherbe. :(
2017. júl. 22. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Most nyáron a wellness ragyogó ötlet - menjetek, nem kell ez a feszültség, lazán, nyugi.
2017. júl. 22. 00:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Pajzsmirigy szerencsére kizárva, pco kizárva :)

Igen, most épp megjott, utána elmennék nődokihoz, mert mostanában görcsöl a méhem random ciklus bármelyik napjain és enyhén vérzek.. Tehát nem csak kozepidoben.

2017. júl. 22. 01:11
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
2 év már elég hosszú idő. Én a helyedben elmennék orvoshoz, mert elképzelni nem tudod, mennyi oka lehet annak, hogy nem sikerül. Mi hamar orvoshoz fordultunk, és már egy lombikon túl vagyunk.
2017. júl. 22. 08:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A stressz is okozhatja. Egyszer olvastam erről egy cikket. Abban több történet volt, vagy munkahelyet váltottak, vagy hónapokra fizetés nélküli szabira mentek, és így mindenféle beavatkozás nélkül összejött a baba. Ezt sajnos nem mindenki tudja megtenni, de ha van lehetőségetek, akkor vegyél ki 3 hónapot, és kezdj új szokásokba, laza tanfolyam, laza sport, új hobbi, stb. Végülis ha az ember belegondol, akkor a lombik is belekerül néhány havi fizuba.
2017. júl. 22. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért két év sikertelen próbálkozást nem fogjunk rá a stresszre.

Kedves kérdező, menj el orvoshoz. Mi csak találgatni tudunk itt.

2017. júl. 24. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem 2 év után derült csak ki, hogy hashimoto-m van, mondjuk mivel a többi érték és a tsh is jó, ez nem lehet ok. Aztán végül kiderült rá nem sokkal, hogy a méhnyaknyákom öli a spermát rendesen. Inszem nélkül kb esélytelen. Addig minden hormon, UH alapján azt mondták, hogy nyugi, jönni fog, ne stresszeljünk, ne görcsöljünk rá, csak lazán! Hát mi így is tettünk, vártuk a gólyát, de nem jött. Sajnálom, hogy ilye nkésőn derült ki, hogy mi a baj, mert így 2 évig kb az esélytelenek nyugalmával próbálkoztunk.

2év után már a wellness nem biztos hogy segíteni fog. Bár ha valóban minden de minden de minden rendben van, akkor talán tényleg segíthet, de az esetek 90%-ban van valamilyen egészségügyi gond.

Én elkezdtem kineziológushoz járni, még abban is remélykedem, hogy az segít a lelki oldaláról.

2017. júl. 25. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!