4 éves gyereknek már érdemes venni a normál (kicsi) méretű Lego-t, vagy még túl korai? Lego Duploja van, azt össze tudja rakni, illetve van neki Lego Juniors is, abból is össze tudja rakni az elemeket.
Ezen én is gondolkoztam tavaly. Az enyém pár hét múlva 5 lesz, veszek neki normál legót. Most duplója van már évek óta, tök jókat építget belőle. Már egy éve is elboldogult volna a kicsi legóval, de úgy gondoltam, fussa ki magát rendesen a dupló, nincs még elkésve a lányom, ha még egy évet várok.
A duplót általában 5 éves korig ajálják, ha még most nem veszel neki, nem nagy gond, símán ellesz a nagy legóval.
nekem 5 évesem lego függő :)
férjemnek is meg nekem is sok legom van, szüleink eltették. 3 éves korában adtuk oda neki, egyből beleszeretett. duploból csak 3 szettje van, szóval azzal nagyon nem is tudott játszani, de ez így, hogy sok van, nagyon bejött első perctől :) 4 évesen már autókat és repülőket épített, most már bármit összerak amit kigondol, ráadásul minden ünnepre legot kér...
szerintem nyugodtan elkezdhetitek gyűjteni, ha nem is köti le most, de legalább lesz egy alap készlet amit lehet majd bővíteni :)
Ezekben ha minden igaz nincs annyi icipici alkatrész mint némelyik normál készletben.
Szerintem attól függ mennyire jó a kézügyessége. A fiam 8 éves, és még mindig gondot okoz neki a normál méretű legó....
ellenben a kis barátja 3 éves, és profin legózik vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!