Van, akinek úgy csináltak inszeminációt, hogy rengeteg érett tüszője volt?
Figyelt kérdés
Nekem mindkét oldalt több mint 10 érett tüszőm lett. Én azt gondoltam, hogy nem lesz inszem (tájékoztatóban is az szerepel hogy háromnál több tüsző esetén nincs) a doki viszont azt mondta, hogy nincs akadálya. Amikor kérdeztem, hogy mi van, ha sok termékenyül meg, akkor azt mondta, hogy ő csodálkozik, ha egy meg fog. De ha mégis több lenne, akkor majd redukáljuk, el tudnak venni párat, nem gond. Hát nem tudom. Én ezt nem szeretném. Nekem ez olyan lenne mint egy abortusz. Tanácstalanok vagyunk. Férjem szerint vágjunk bele, ő örülne az ikreknek (persze nem hatos ikreknek). Hétfőn lesz az inszeminacio, akkor lesz a saját orvosom (ma helyettes volt). Szerintetek lehet még inszeminacio előtt átbeszélni ezt a kérdést? Mert ha ő úgy látja, hogy van esély egy többes ikerterhességnek, akkor inkább ezt a hónapot veszni hagynánk.2017. júl. 21. 15:12
11/11 picihasim válasza:
Sajnálom nagyon a beteg babát. Biztos nagyon nehéz lett, de jól döntöttek, ha az Isten adja akkor jöjjenek.
Nekem inszem után nagyon fájt a hasam, fel voltam puffadva. Most remélem sikerült. 6 tuszom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!