Van, akinek úgy csináltak inszeminációt, hogy rengeteg érett tüszője volt?
bocsi, de mégis mit szedtél, hogy ennyi lett? Mindegyik érett lett méret alapján?
Csak mert voltak itt már olyan kérdések, hogy jujj de jó, volt x tüszője, aztán kiderült hogy a legnagyobb 13 mm volt.
Én egyébként megcsináltatnám, viszont a 2es ikrekre igen jó így az esély.
Amúgy téged szerintem túlstimulált a doki.
juj, hát akkor téged tényleg túlstimuláltak.
Én a helyedben akkor végeztetném el az inszemet, ha nem gond a többes terhesség. ebből lehetne 3-as is, szerintem a többi azért nem valószínű lombiknál sem.
Én vállalnám, bár a túlstimu miatt figyeld szerintem magad, mert van, aki a kórházban köt ki. :(
Azért minden esetre drukkolok, majd írd meg, mi volt.
nekem most 3 tüszőm volt, és 2 repesztő kellett, hogy megrepedjenek!
Pedig stimu nélkül szépen megreped mindig 14. napon a tüszőm, most a closti miatt úgy volt, hogy beadott a doki egy repesztőt pénteken, akkor még csak 1 nagy tüsző volt, aztán nem megrepedt, hanem egy 32. is hozzá nőtt vasárnapra. Vasárnap megkaptam a 2. szurit, kedden volt az inszem, és akkor már 3 tüsző lett :D A kicsi is belehúzott az utolsó pillanatban, és kedden végül mind3 megrepedt.
Szerencsére nem fájt, pedig már lelkileg készültem a fájdalomra, hogy jaj, majd mi lesz.
Szóval szerintem az első szuri után érdemes figyelni, hogy reped-e, és ha nem, akkor kérni a 2. szurit is, tőlem kérdezte a doki, hogy várjunk-e, vagy kérek inkább még 1 szurit, mondtam, hogy nem kéne csak úgy várni szuri nélkül, mert féltem nagyon, hogy ciszta lesz a végén.
Nekem az első inszemnél 6 tüsző lett mind 20 mm körüli a másodiknál 4 tüsző lett,de sajnos egyik sem sikerült,jövőre megyünk lombikra.
Én azt mondom vállald be azt azért nem hiszem h 5-6 megtermékenyülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!