Hogy kell szedni ilyen esetben a Clostit?
A ciklus ötödik napján kell elkezdenem szedni a clostit.
Az előző ciklusban nem volt peteérés és most vagyok a 43 napon, de péntek óta barnázok egy keveset.
Régebben is barnáztam 2 napot, de ez már a negyedik és semmi mensis érzésem sincs. (Tesztek negatívak) Ez az első ilyen hosszú ciklusom eddig 30 nap körüliek voltak. A dokim szabin van sajnos.
Szóval kezdjem holnap a gyógyszert mert most ilyen a vérzésem csak, vagy várjak még hogy esetleg megjön rendesen?
Igen szerintem is akkor kellene szedni ha a rendes mensi megjön, csak attól tartok hogy nem lesz élénk pirosas mert nem volt pém se és most úgymond csak ennyi a menstruáció.
Eddig nem volt ilyen problémám, nem is értem miért épp most...
Nekem a meddőségi centrumban azt mondta a doki, hogy a barnázás is számít, mert az is vérzés, csak gyenge. Mondjuk szerencsémre megjött rendesen. Meg ugye itt a closti az csak bemelegítő gyógyszer, mellé vagy utána jönnek az injekciók.
Okosabb nem lettél a válaszomtól, tudom, de gondoltam leírom, hogy nekem mit mondtak.
az én dokim szerint is már az első csepp vér is számít... de szedtem már clostit úgy is, hogy nem jött meg, és 50valahanyadik napon (nega teszt birtokában) elkezdtem.
szóval én a helyedben beszedném (vagyis már szedtem volna, mert nekem 1. naptól írja az orvos)
mondjuk ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!