A tüszörepesztö szurit hova adják? És milyen esetben adják? Nekem nem mondta a doki hogy kell, clostit szedek. Most jön a 3. havim. Vagyis remélem nem. !
Szia én derékba kaptam. A harmadik Clostis hónapban mi inszeminációra mentünk, nekem emiatt adták.
Olvastam itt olyat, hogy egyes dokik sima Closti szedés mellett is adnak be, ha látják az UH-n, hogy elég nagy a tüsző. De lehet, hogy azoknak a hölgyeknek nem volt spontán tüszőrepedésük, tehát biztosat nem mondhatok.
Egyébként horrorisztikus ára van, egy csomagban 3 ampulla és 10ezer forint, legalábbis a Choragon. És lehet, hogy az első beadása után a többire nem is lesz szükség, nálunk is ez volt... Itt vagyok 8 hetesen, és egy darabig nem lesz szükségem a maradék kettőre...
Elző vagyok, csak a lényeget hagytam ki: szóval azért, mert Clostit szedsz, nem kell feltétlenül tüszőrepesztő
tehát ne aggódj :)
Szia!
Te adod be magadnak egy tollszerű készülék segítségével a hasadba. Szinte nem is lehet érezni, a tű nagyon pici és vékony, és a zsírszövetbe kell adni.
Nekem sajna a Closty kevés volt, én Puregonnal lőttem magam. Az is kevésnek tűnt, de most van egy 9 hós lánykám.
Sok sikert! Szorítok!
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok-e
Én 18 éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm!
most Choragon injekciót használok és eddig 2 ampulla elfogyott és még semmi változás
Nemtudom ha tudna valaki segíteni felvilágosítást tartani kérem segítsen
még a mellem sem nő egyáltalán mi lehet a probléma?
mikor kezdene hatni a gyógyszer?
Köszönöm![/url]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!