Lombikos terhesség kimutatása 9 nap után?
Fagyasztott lombik után vagyok 9 nappal, csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet, halvány pozitív lett. Semmilyen gyógyszer, szuri nem játszik közre.
2 naposan kaptam vissza 2 babát.
Kezdhetek reménykedni? :)
Én nem mernék, de én parás vagyok. Még a vérvétel után is nehezen hittem el, hogy siekrült a lombik.
Mindenképp biztató, mikor mész vérvételre?
Drukkolok nagyon,
Jövő hét elején. Már több pozitív tesztem is van, csak azokba már biztosan bezavart a fél Ovitrelle....
Neked hányadik sikerült, hová jártál?
BMC-be jártam, a harmadik sikerült, pont ma vagyok 23 hetes.
Te hova jársz?
Én a vérvétel után csináltam tesztet és annyira örültem, hogy pozitív lett, szuper érzés látni a második csíkot. Írsz majd a vérvétel után is? Kíváncsian várom.
Szia, én is a beültetés utáni 9. napon teszteltem egyértelmüen pozitivat, bár én 5 naposan kaptam vissza 1 fagyasztott babát. Én egészen addig nem mertem elhinni, hogy tényleg sikerült, amig a doki nem telefonált a vérvétel eredménnyel, és nem gratulált. Halkan azért én már gratulálok neked, tudom, milyen nehéz ez a néhány nap még a vérvételig, kitartás! Én hétfőn megyek ultrahangra, 7hetes és 4napos leszek már, megkuksizzuk a szivecskéjét....(én is tiszta ideg vagyok).
Próbálj keveset stresszelni és pozitiv maradni.
Drrukkolok nagyon!
Sziasztok!
Jó hírek! Sikerüüüüült!!!!!! 😁😁😁
Nagyon nagyon boldog vagyok! A hcg szint nagyon magas, ma tudják pontosan megmondani, hogy mennyi. Még mindig nem hiszem el!
Talán majd az uh után.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!