Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen ez a 21. napi hormon sor?

Milyen ez a 21. napi hormon sor?

Figyelt kérdés

Igazából nem, csak a hormon sorra lennék kíváncsi, hanem a terheléses cukorra és az inzulinra is.

Voltam azóta orvosnál, de mindenki mást mondd, ahány ember annyi fajta vélemény. És nem tiszta, valamelyik azt mondja, hogy IR illetve PCOS-vagyok, a másik meg, hogy semmi bajom, csupán a prolactinom picit magas.

Véleményekre lennék első sorban kíváncsi, hogy volt-e valakinek hasonló, és hogy mi a valós igazság.

Előre is köszönöm!

Ime:

Glucose 4,6 mmol/L

30 perces glucose 6,1 mmol/L

60 perces glucose 5,4 mmol/L

90 perces glucose 4,6 mmol/L

120 perces glucose 3,8 mmol/L

TSH 4,480 mIU/L

FT4 20,56 pmol/L

FT3 4,41 pmol/L

Anti-TPO <10,0 IU/mL

FSH 2,6 IU/L

LH 8,4 IU/L

Prolactin 780,0 mIU/L

Ösztradiol 565,0 pmol/L

Progeszteron 21,60 nmol/L

Tesztoszteron 1,79 nmol/L

Inzulin 11,0 mIU/L

Inzulin 120 perc 24,2 mIU/L

Köszönöm a válaszokat, nagyon-nagyon!!!

2017. jún. 9. 17:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Bővérzéssel kórházba kerültem múlthét szombat este, infuziót és vérzés csillapitó injekciót kaptam. Akkor este meg ultrahangozott az ügyeletes nődoki, nem volt bőbeszédű, sőt egyenesen semmit sem mondott, csak a méreteket írták le.

Időközben mindkét petezsákban lett embrió kezdemény.

Feküdnőm kellett szigorúan a kórházban, igaz mást nem is tudtam volna tenni, meg a bizonytalanság. A vérzés elmúlt, hétfő reggel le küldtek ultrahangra. Mindenre számítottam, csak arra nem hogy mindkét picur megvan.

De megvannak, és már szív hangjuk is van, nagyon minimális eltérés van köztük.

Kedden kiengedtek, de semmit nem mondtak, így a zárójelentés alapján igazodtam el.

Méhszáh zárt és oké minden, a vérzésnej nyoma nincs a méhben. Szóval tanácstalan vagyok, nem tudom mitől lehetett. Duphastont szedek továbbra is, és 21.-én megyek debrecenbe.

Közben találtunk egy jó dokit, akit megfogadunk. Azt hiszem szükség van rá, ilyen egészségügy mellett. Ha hiszed, ha nem, nekem a kórházban senki nem mondott semmit! Hiába kérdeztem, senki nem adott semmire konkrét választ. Borzasztó, nekem nem kell ez a nem törödöm semmivel, inkább fizetek az orvosnak, csak mondjon valamit.

Ilyen orvosokra nem fogom bízni a kicsikéimet és magamat sem.

2017. júl. 13. 16:49
 22/27 A kérdező kommentje:

A TSH-ra azóta 50 mikrogramm-al több gyógyszert szedek, jelenleg csak reménykedem hogy elég.

Hisz hiába kértem a kórházban, hogy nézzék meg vérvétellel, de azt mondták, hogy erre nincs lehetőség. Hanem majd a 12. hetes ultrahang után kapok beutalót a védőnőtöl.

Na mondom kösz, addig bármi megtörténhet. Szóval ezektől az orvosoktól, ápolónőktöl meg is halhat az ember, azt sem fogják észre venni.

2017. júl. 13. 16:54
 23/27 A kérdező kommentje:
Ja és az 50 mikrogrammot is magamtól kezdtem el szedni, édesanyám tanácsára, ő mind a négyönkkek pajzsmirígy alúlmüködésben szenvedett (meg szenved is), ő mondta hogyha ilyen esetben magamtól emelek 50 mikrogrammot az ártani nem fog, és jobban bízok édes anyámban, mint ezekben a hentes orvosokban!
2017. júl. 13. 17:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Gratulaaa!
2017. júl. 13. 21:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta minden rendben veletek? :)
2017. szept. 13. 13:02
 26/27 A kérdező kommentje:

Szia! :D

Igen, egy kis fiú és kis lány babát várok, túl vagyunk a számomra kritikus 19. hetes genetikán is, ahol mindent rendben találtak.

Még mái napig is érdekes, hogy ez velem történt. Bár így utólag kiderült, hogy anyukámnak is lettek volna anno ikrei, de korai szakaszban elvetélt mindkettővel.

Szóval ez a hajlami tényező már meg van. :)

2017. okt. 4. 15:19
 27/27 anonim ***** válasza:
Jajj de jó! Gratulálok, jó egészséget nektek! :)
2017. okt. 5. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!