Egyszerre volt méhenkivulim és vetélésem?
Figyelt kérdés
méhenkivulit nem láttuk csak miután elment a baba, de nem kellett megműteni mert utána már csak folyadékot látott az orvos ma megmár semmit, a kérdésem az h igy legközelebb nagyobb esélyem lesz h méhenkivuli terhességem legyen újra??? a dokinál lányos zavaromban nem kérdeztem meg h a baba a méhenkivuli miatt halhatott-e el.2017. máj. 31. 12:38
21/29 anonim válasza:
Szia 😊 ugyebár nekem április 22 kezdődött a vérzésem és spontán elveteltem nagyon korai terhessegel.ahogy írtam már. Most május 28 elkezdtem vérezni mondom tök jó Megjött. Elég keves jött kb 4 napig tartott es minden nap csak alig alig. Gondolom a vetélés utan kicsit bezavarodott. Csütörtökön el is múlt. Egy két napja hányingerem van es picit faj a mellem is. Délelőtt ezen gondolkodtam,hogy ez milyen furi. Nah hirtelen felindulásból csinaltam egy terhes tesztet mert volt itthon. Nem reggeli első pisi hanem utanna kb 2 órával. Es nagyon nagyon halványan ott a 2 csík. Szinte alig látszik viszont egyből kijött. Párom szerint ez szinte láthatatlan. Tényleg alig látszik de én látom. Tudom milyen a tök negatív teszt van benne tapasztalatom. Múlt héten teszteltem épp es az meg negativ volt
22/29 A kérdező kommentje:
Juuujj na igen parom se latta az első pozin a 2.csikot. jujjjj de jo lenne ha babás lennéél. Sztem az vagy ám. Irj majd ha ujra tesztelsz és erősödik.:-)
2017. jún. 4. 14:25
23/29 anonim válasza:
Hú ne is mond. Remegett a kezem amikor mutattam páromnak. Egyenlőre szerinte ez száradási vagy szellem csík.Meg hát az is,hogy pár nap vérezgetés is volt. Most egy kicsit megvagyok zavarodva. Lehet,hogy beagyazodasi vérzés volt? Kedd reggel tesztelek újra. Remelem,hogy nem szaradasi csík volt. Úgy izgulok
24/29 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Nyugii ha rozsaszin akk pozi😊😊 irj majd drukkolok nagyon.
2017. jún. 4. 15:57
26/29 A kérdező kommentje:
Hát grat kismamaaa😍😍
2017. jún. 6. 09:10
27/29 anonim válasza:
Szerinted ez már pozitív? Csak mert halványka nem?
28/29 A kérdező kommentje:
Sztem te is tudod h most hulyeseget kerdezel. A halvany pozitiv is pozitív..:-)
2017. jún. 6. 10:53
29/29 anonim válasza:
😃 áh tudom tudom. Csak a legjobb barátnőm szerint ez negativ 😩 mert,h az ő tesztje full erős volt,ez szte száradási. Tudod nekem volt egy vetélésem. Mondhatjuk kémiai terhesség volt mert a beágyazódás közbe kb az első pozi után 2-3 napra Elment. Kicsit izgulok mert azóta egy mensi se jött meg. Vagyis múlt héten vérezgettem de mivel azóta nem és utánna lettem pozitív igy az tuti nem az volt. Nem szeretnem ha ez is elmenne. Veled mizu? Megjött vagy még nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!