Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Egyszerre volt méhenkivulim...

Egyszerre volt méhenkivulim és vetélésem?

Figyelt kérdés
méhenkivulit nem láttuk csak miután elment a baba, de nem kellett megműteni mert utána már csak folyadékot látott az orvos ma megmár semmit, a kérdésem az h igy legközelebb nagyobb esélyem lesz h méhenkivuli terhességem legyen újra??? a dokinál lányos zavaromban nem kérdeztem meg h a baba a méhenkivuli miatt halhatott-e el.
2017. máj. 31. 12:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szia,leírom az én történetemet. 4 éve történt. Pozitiv lett a terhességi teszt. Rá kb 1 hétre elkezdtem vérezgetni. Majd görcsölni. Kórházba mentem ahol a hcg nagyon magas volt de nem láttak semmit... Kiderült,hogy a jobb petevezetőmben volt ezert nem látták először. Mivel a vérzés tovabbra is fenn állt igy mondták,hogy úgy néz ki,hogy a testem megoldja es kilöki magából. Igy is lett szerencsére. 2 naponta jartam vérvételre ahol ellenoriztek,hogy a hcg csökken e.Csökkent. Ha nem csökkent volna akkor lett volna beavatkozás. Nagyon sokaig véreztem és sokaig fájdogalt de megúsztam műtét nélkül. Azt mondtak sajnos nagy az esélye az újabb méhen kívülire. Most próbálkozunk a párommal. 2 hónap alatt teherbe estem,de most is elkezdtem vérezni. Most korai spontan vetélés volt. Kb 9 nap alatt lezajlott. Nem volt kifejezetten fájdalmas. Azért nagyon elszomorodtam. Azóta 35 napra megjött újra a mensim. A doki szerint újra lehet probalkozni.

Remélem most. Én bizakodó vagyok

2017. jún. 1. 14:03
 12/29 A kérdező kommentje:

Szia! Koszonom szepen , h ezt megosztottad velem. Orulok h en is megusztam egyenlőre a műtétet!:)

Es sajnalom ,h ezeken kellett átmenned, nagyon drukkolok h mihamarabb pozitivat tesztelj és egy egészséges kisbabát szülhess. KITARTÁS!!!

2017. jún. 1. 14:08
 13/29 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogy 28 napja történt neked? És pozitív maradt a teszt? Nem lehet,hogy újra terhes vagy? :)
2017. jún. 1. 14:09
 14/29 A kérdező kommentje:
Igen 28 napja. De mára negativ , a doki szerint sokszor egy honapig pozitív maradhat a teszt, javasolta hogy ma és 7 nap múlva teszteljek mert a pém kesett 5 napot minimum, elegge megtudott nyugtatni szval most egesz jol vagyok. De hanyingerem van vasarnap óta es 2x hánytam is! Lehet h már csak az idegesség okozza! Nem hiszem h terhes vagyok de ha kesik tesztelni fogok.:)) nagy csoda lenne.:)
2017. jún. 1. 14:14
 15/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm:)

Most ebben a hónapban belehúzunk. Neked drukkolok. Meg az is lehet,hogy egyből összejött neked. Drukkolok. Ird meg,hogy mi lett

2017. jún. 1. 19:47
 16/29 A kérdező kommentje:
Rendben írj Te is , ha el nem felejted :)
2017. jún. 1. 20:22
 17/29 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod egyébként?
2017. jún. 3. 09:52
 18/29 A kérdező kommentje:

Legéskőbb hetfőre.:-)

De ha 21.napon volt pém vagy 22 akkor ugye szerdára vagy csütörtökre!!:-)

2017. jún. 3. 11:56
 19/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szurkolok neked 😊
2017. jún. 3. 14:18
 20/29 A kérdező kommentje:
Koszonom ha nem jon meg akkor szerdan tesztelek szerintem.😊😊😊
2017. jún. 3. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!