Olant szeretnék kérdezni? Hogy volt kb 3 honapja egy vetélésem és utána 2 alkalommal megjött rendesen júliusban megjött 22én kiszámoltam a peteérérs idöpontját aug 5ére jött ki 4én voltunk együtt persze védekezés nélkül
Figyelt kérdés
vetélésem és utána 2 alkalommal megjött rendesen júliusban megjött 22én kiszámoltam a peteérérs idöpontját aug 5ére jött ki 4én voltunk együtt persze védekezés nélkül meg azonkívül is minden másodiknap voltunk együtt szintén védekezés nélkül most meg aug 19én megjött de nem annyi mint szokott nem olyan mint szokott meg csak max 1 vagy másfél napig ha tartott meg nem élénk pirosas hanem olyan barnásabb volt Még hozzáteszem hogy cukros vagyok de minden vizsgálat megvolt2015. aug. 29. 12:04
1/1 TatyóKirály válasza:
Ebből az egészből csak azt hagytad ki, hogy mégis mi a kérdésed? Mert ez így egy beszámoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!