Clostilbegyt tabletta szedése után kinek sikerült azonnal teherbe esni?
Sziasztok lànyok. Érdekes amit ìrtok amugy.. Nekem mikor sokadjàra sem jött meg elmentem az uj dokimhoz mert az akkori lesem szart.. Egyböl teljes vérképpel kezdte s egy uh-val ahol kiderült hogy PCos-vagyok.. a vérböl kiderült hogy a tsh-m magas..onnan tovàbb küldött endokrinologiàra ahonnan egy pajzsmirigy uh-ra lettem küldve s cukor-inzulin terhelés plusz tsh-t3-t4 ... Ezekböl kiderült hogy IR-em van plusz Pajzsmirigy alulmüködésem amit akkor azonnal megis kezdtünk gyogyszeresen kezelni.
Az akkori 120-as inzulinom 170volt.. Diéta-sport-gyogyszer-és én idö(mmel) :) lement 21re ezt most tartvàn ... Nem a legjobb még mindig de elég volt ahhoz hogy tovàbb lépjünk (hozzàteszem 1.5év volt mire normalizàlodtak az értékeim ) következö lépés egy hormonpanel volt a ciklus 3.és 21.napjàn amiböl kiderült h nincs peteérésem(szàmitottunk rà a pcos miatt) ezt egy HSG-követte ahol szerencsére sirva a fàjdalomtol de boldogan jöttem ki a mütöböl hogy mindkettö àtjàrhato. Attol függetlenül h javultak az értékeim a menstruàciom elmaradozik.. Most meghoztuk Norculottal -és elkezdtem az elsö Clostilbegyt kuràt ahol jelenleh a 9.ciklus napon tartok. Viklus 3.napjàtol kellett szedjek napi 2*1et 5napon àt. Jövöhéten megyek kedden a 12.ciklusnapon egy uh-ra ahol megsasoljuk hogy vannak-e petéim . (nagyon nagyon bizunk benne hogy ez az elsö kura hatàsos lesz)
Nekem ez a 3.kúra 7 nap es kiderul sikerult-e
Második kuraban sikerult de nem maradt sokáig sajnos
Drukkolok lànyok hogy minden rendben legyen . Kitartàs màr csak pàr nap s megtudod hogy sikerült-e. Kedves utolsò ..remélem jarsz uh-kra s meglesz a kis bébid
Bettina voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!