Clostilbegyt tabletta szedése után kinek sikerült azonnal teherbe esni?
Nekem is volt peteérésem, mégis kaptam Clostyt, másfél sikertelen év után. Az orvos, aki adta, meddőségre specializálódott. A progeszteron szintem biszonylag alacsony volt,.az orvos szerint a ciklus első felében adott Clostx segít a második félben a progi termelődésében.
Első hónap sikertelen, másodikban lett 6 nagy, érett tüsző, így kvázi el lettünk.tiltva az együttléttől. A harmadik hónapban viszont sikerült!
"van a peteérés mert a doki sok apró tüszőt látott és pcos ra gyanakodott"
Hát a sok apró tüsző pont hogy arra utal, hogy nincs peteérés. Miből gondolod, hogy van? Jó lett a 21. napi progeszteronszinted?
A kérdésedre válaszolva, én PCO-s, IR-es vagyok pajzsmirigy alulműködéssel fűszerezve. Amíg nem voltak rendben az endokrin értékeim és nem adtam le jelentős túlsúlyt, nem segített számos Clostys próbálkozás. Aztán komolyan vettem, diéta, gyógyszerek, mozgás, fogyás. Lett peteérés, de gyengén működött a sárgatest én utána azért kaptam a Clostyt. Azóta kétszer volt sikereres az első Clostys hónapom, másodszorra ikrek sikerültek, most őket várom.
Nekem 2.kuraban de elveteltem.
Aztan zold utat kaptunk azonnal. Mert nem kellett muteni.
Es akkor nem szedhettem clostit de sikerult..nyujtott hatasa van allitolag!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!