26. vérzek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már írtam ezzel kapcsolatban.de leírom megint,h érthető legyen.Pcos vagyok.febr.28.án voltam eg.ügyin.április 4.én megjött.Már megint véreztem 22 napja.s a baloldali petefészkemben feszítő érzés.Dokinő megultrahangozott.Aztmondta minden ok.Adott ergam cseppet.meg vérzéscsillapító gyógyszert.Azóta is vérzek ma má 26.nap. Már tényleg nem tudom mi van! 😩#vérzés.pco.
2017. ápr. 29. 12:21
1/9 anonim válasza:
Mondjuk menj vissza az orvoshoz? Távgyógyítani senki nem tud.
2/9 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom.nem jól tettem fel a kérdést!Van akinek volt ilyen?Mi lehet ez?Az udegeim felörli már teljessen!
2017. ápr. 29. 12:25
3/9 anonim válasza:
Most újra vissza kéne menned. Oda, ahol bent is tudnak fogni, ha megnéznek, az nem lesz elég. Ne halogasd egy percel sem.
4/9 anonim válasza:
a pco miatt van nyilván. nem tudsz mást tenni mint megvárni amíg elmúlik. de tudom milyen szar, nekem a szülés utáni első vérzésem 3 hétig tartott. amikor elmúlik kezdj el gyógyszert szedni ha eddig még nem szedtél rá semmit.
5/9 A kérdező kommentje:
Most voltam a 21.napi vérvételen.Elkeztük a hormon vizsgálatot.Meg mennem kell majd IR. Nagyon rossz.Nem kívánom senkinek.Főleg,h a melóban is rosszullét jött rám.Haza is küldtek.S ha így leszek,akkor megválnak tőlem.Elegem van már az egészből. 😢
2017. ápr. 29. 13:26
6/9 anonim válasza:
Ez egyaltalan nem normalis. Menj el egy normalis,akar maganorvoshoz is akik foglalkoznak is veled, normalisan megvizsgalnak,es megmondjak az okot.
Egyeltalan nem jo,hogy mar 26napja verzel,es nem is normalis,nem egeszsegesre vall az biztos. Veszelyes is lehet,sot!
Az ergamtol el kellett volna mar hogy muljon.
7/9 anonim válasza:
Már rég nem kéne vérezned, ez nem normális. Persze hogy rosszul vagy, nyakamat rá, hogy ennyi vérzés után vérszegény lettél. Ma még tudsz venni valahol vas pezsgőtablettát vagy rendes tablettát, kezdd el minél előbb.
Jövő héten pedig keress egy másik nőgyógyászt, mert aki erre azt mondja, hogy normális, az még nem látott nőt közelről...
8/9 A kérdező kommentje:
Igen.Vérszegény vagyok.Már évek óta.Komolyan mondom már nem tudom melyik orvoshoz menjek.Amúgy mostmár mindha kevesebb vér jönne.De nem akarom elkiabálni.Megírok mindent.Hogy ebből is mindenki tanulhasson.
2017. ápr. 29. 22:09
9/9 A kérdező kommentje:
22.vérzős napon elmentem dokihoz Pestre.Ergam csepp+ vérzés csillapító gyógszer sem hatott.Ezután elmentem Dabasra dokihoz.Ultrahangozott vizsgált.Kiírt progesterone Exeltis. Ezt szednem kell 7 napig.Ami a rendes menzeszt hozza meg.Ami úgy látom tegnap megis jött.Remélem mostmár jól leszek.Mert ha nem,megint korház. :(
2017. máj. 15. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!