Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS + Ir lehet így babánk...

PCOS + Ir lehet így babánk egyszer?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve . Lehet így valaha babánk vagy ne is reménykedjek?
2017. ápr. 28. 10:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek akinek sikerült. Én most nagyon el vagyok keseredve.
2017. ápr. 28. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Januárban esett le h fogynom kelkene. Kuderült az enyhe IR el pm alulműködéssel Letrox 50 mg szedek. Diéta+sport 3 hónap alatt -6 kg. 68ról 62re. A 3. Hónapra lett peteérésem és teherbe is estem. :) Vedd komolyan az elején és hamar beérik a gyümölcs. :)
2017. ápr. 29. 02:26
 13/14 Tavasz77 válasza:
70%
Nekem szerintem nem volt túlsúlyom 166 cm mellé 59-61 kg, attól függően éppen mi volt az elmúlt pár napi menü. Amikor PCOS IR-rel diagnosztizáltak, kezdtem én is a 160 grammos diétát, és inofemet inni napi két tasakkal (ez egy inzulinérzékenyítő és peteérést javító folsavat tartalmazó étrend kiegészítő ugyanaz mint az Infolic csak olcsóbb pár ezer forinttal), és mozogni amennyit tudtam ez volt egyébként az a rész ami a leggyengébben ment, az időhiány miatt. :-) A ciklusom rögtön rendbe jött (nekem előtte nem volt) és 3 hónap múlva lett peteérésem is, onnan tudom, hogy lehet kapni ma már peteérést kimutató teszteket is. Nekem a lázmérés nem jött be, abból nem lehetett kiokoskodni semmit. A 160 grammos diétáról sok minden fent van neten is, de ha találsz egy jó diatetikust sokat tud segíteni az indulásban.Ezekkel egyébként pikk-pakk lefogytam 3 kg. PCOS IR-nél ha túlsúlyos vagy a fogyással nagyot tudsz lendíteni az állapotodon.
2017. máj. 5. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekunk se jon ossze. Endometriozusom van.

Volt egy veteles. Szoval teherbeesni teherbeesek ,de nem marad meg,es nem is fog doki azt mondta. En mar nem is akarok,nem is erdekel mar. Persze csodak vannak neha. Attol fugg ki esik bele a csodaba.

2017. máj. 11. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!