Ti hogyan maradtok pozitívak, ha nem tudtok teherbe esni?
Én elengedném egy időre a dolgot, ha nem akartok (még) lombikozni vagy örökbe fogadni.
Kisfiad gyerekkorára nem emlékezhetsz úgy vissza, hogy egy meg nem lévő gyerek várásával töltöttétek.
Egy gyerek meg arról beszél minden nap, amivel törődnek körülötte. Nem tudod, mikor lesz kistesó, mert a gólya kicsit szabadságra ment, sokat dolgozott mostanában. Remélitek, hogy hamar kipiheni magát, és jönni tud felétek is! Ennyi.
Van egy egészséges gyereked! Törődj vele, élvezd!
Olyat, hogy nem "rágörcsölni" és elengedni nem lehet szerintem csak akkor ha feladod, nem próbálkoztok tudatosan, vagy csak egy időre abbahagyjátok a tudatos próbálkozást és élitek az életetek. Nekem 1,5 év próbálkozás után jöttek össze a babók, minden hónap nehezebb és nehezebb volt, én nem tudtam nem gondolni rá, csalódott, mérges voltam minden sikertelen hónapban. Az ötödik inszeminációm sikerült, de akkor már alig bíztam benne, a férjemnek nem lett valami jó spermaeredménye. A lombik 2 hónap múlva lett volna, lehet ez volt az oka, hogy már nem reménykedtem annyira, nem bíztam el magam. De azért ugyanúgy számoltam a napokat, figyeltem, hogy nincs-e vm tünet stb. még így sem tudtam nem rágörcsölni. Ezt szerintem csak az tudja, aki átélte, hogy nem lehet nem görcsölni rajta. Nem szabad feladni, elhiszem, hogy nehéz, főleg, hogy volt egy sikertelen terhességed. Bízz benne, ne add fel, sikerülni fog! Ha már van egy gyermeked és volt egy sikertelen terhességed biztos vagyok benne, hogy lesz új babád :)
A sors türelemre tanít és nekünk türelmesnek kell lennünk.
Kívánom, hogy sikerüljön :)
Őszintén? Sehogy! Én nem tudok pozitiv lenni, gyakorlatilag a 3 év alatt egy sárkány lett belőlem, ami csak akkor csillapodik, amikor megcsillan egy kis remény. Most készülünk a harmadik lombikra, és most emiatt nyugodt vagyok, de borzalmas időszakokon vagyunk túl. Az egyetlen szerencsém, hogy a férjem végtelenül türelmes, és mindenben támogat, abban is, hogy otthonról tudok a vállalkozásomban dolgozni. Kész gyötrelem volt, mikor az ovu tökéletes időpontja megválasztása céljából a munkahelyemen egy nap 5 ovutesztet is ellőttem... én azt érzem, hogy már csak akkor leszek boldog, ha végre sikerül az álmom.
Sok sikert Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!