Lehet korai a teszt?
Figyelt kérdés
34.ciklusnapomon vagyok általában 28-29napra jon meg párszor jött 32re. De most semmi jele mensinek se hasfájás se semmi. 24.napomon volt egy kis pecsételés azóta semmi. Mellem érzékeny néha hasszurka de más semmi. Ami fura h.kb 1 hete nagyon fázós lettem pedig mindig melegem van. Mai napon laborban néztek vizeletben tesztet ami negatív lett látni nem láttam igy nem tudom h.vmi halvány vonalka se volt e ott esetleg. Inzulinrezisztencia és pm alulmüködésem van. Ha vki járt hasonlóan szívesen meghallgatom a történetét. Nem tudom van e még esély h.baba lesz vagy mi lehet. Mióta szedem a gyógyszereket beállt a mensi ezért fura a késés. Köszönöm a válaszokat előre is.2017. ápr. 20. 16:07
1/3 anonim válasza:
Ha feltételezzük, hogy a 24. napi mondjuk ovus vérzés volt, akkor időben vagyunk....
2/3 anonim válasza:
Hidd el, ha laborvizsgalat utan azt mondtam negativ, akkor az. Valoszinuleg ezerszer tobb ilyet csinaltak mar mint egy "civil", el tudjak donteni hibatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!