Lombikosok, a negyedik beültetésem nem sikerült, ajánlotok valami vizsgálatot, ami kideríthet mindent?
36 éves leszek, már van két gyermekem az előző házasságomból. Eddig volt 2 friss és 2 fagyis beültetésem. Van 6 (3 napos) embriónk lefagyasztva. Hormon, pajzsmirigy, nőgyógyászati eredményeim tökéletesek. A méhnyálkahártyám tökjó. Apagond miatt kell a lombik.
Már kipróbáltam a myo inositolt, apsirin protectet, mindenféle vitamint szedtem (az orvosom tudtával) amire szükség van. Volt, hogy pihentem beültetés után, volt, hogy dolgoztam (irodai munka)....volt, hogy is-is...
Kérlek, írjatok, mert már kezdek kétségbe esni...mi az, ami nektek segített?
Bocsi én nem értem.
"Apagond miatt kell a lombik. "
ezek alapján nekem az jön le, hogy a férjednél van probléma.
Így viszont te szedhetsz mindenfélét, ha nála van a gond, nem hinném, hogy sokat fog dobni a helyzeten.
Ha a férjednél van gond, akkor neki kellene életmódváltást csinálni, meg vitaminokat szedni.
PCT teszt volt már?
Genetikai kivizsgálás, vércsoporttesztek?
Férjemnek ajánlottak az andralógián vitamint, plusz az e vitamint mind a kettőnknek. A méhpempőt is szedheti a férfi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!