Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Fagyasztott beültetésem lesz....

Fagyasztott beültetésem lesz. Ciklusom nincs, Estrofem tablettét írt fel a doki. Ettől lesz peteérésem?

Figyelt kérdés
Csak mert azt olvastam, hogy ilyenkor Clostyt adnak és ezt csak a néhnyálka vastagítàsra írják fel...
2016. szept. 12. 07:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ezt fejtsd ki lécci,mert ìgy nincs értelme a kérdésednek.

(Ha màr fagyis beültetésed lesz akkor màr megvannak az embriók...Vagy most derült ki, hogy màs lehetőség nincs? és majd egyszer megcsináljàk a fagyis et-t?)

Amúgy miért nem a dokit kérdezted???

És igen méhnyàlkahàrtya vastagìtàsra adjàk hormonpótlàsnak az estrofemet. Nem tüszöérlelő.

2016. szept. 12. 07:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Gondolom, korábbi stimulációból volt peteérés és fagyasztott embrió. Szerintem bízz a dokiban, ha ezt írta fel, akkor jó lesz. Biztos, hogy kapsz majd progeszteront is és akkor a szervezeted úgy fog viselkedni, mintha luterális szakaszban lennél. Ne aggódj, értenek a dokik hozzá! Sok sikert! :)
2016. szept. 12. 08:40
 3/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ezt én se értem, ha egyszer fagyasztott embriót kapsz vissza, miért kellene neked most peteérést indukálni? Ahogy a többiek is írták, a méhnyálkahártyádat kell előkészíteni az embriók befogadására.
2016. szept. 12. 09:01
 4/17 Vilcsianyuja ***** válasza:
Ja, persze, ha nincs peteérés, nincs sárgatest. Gondolom, beültetés után szedned kell majd progeszteronpótlást.
2016. szept. 12. 09:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy érted h nincs ciklusod, nincs menszeszed?Nekem is ez a gondom, 19 én megyek orvoshoz.
2016. szept. 12. 09:15
 6/17 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy hiànyos volt a leírásom. Szóval maradt 3 fagyasztott embrió az előző sijertelen beültetés után. Nincs ciklusom ezért most is fogamzásgátlót szedek. Csak azért ilyedtem most meg, mert nekem nincs peteérésem, csak gyógyszerrel. És gondolom fagyasztott beültetésnél is jell peteérés nem?
2016. szept. 12. 09:50
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem kell. Az a lényeg, hogy a nyálkahártyád megfelelő legyen és a beágyazódást és terhesség megtartását hormonok segítsék, amit majd megkapsz külön (progeszteron).
2016. szept. 12. 10:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Én nem csináltatnám meg a fagyibeültetést még nincs ciklus. A hormonjaid kéne rendbe rakni, mert így minimális az esély. Tapasztalat.
2016. szept. 12. 11:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudják rendbe hozni a ciklysom. Hidd el túl vagyunk már ezen, és már van egy gyermekem lombik segítségével. Bár rá is sokat vártunk.
2016. szept. 12. 13:26
 10/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 12. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!