Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nagyon megilyedtem most. Mit...

Nagyon megilyedtem most. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Januar 4.-en sajnos 9 hetesen elveteltem. Most van egy parom akivel nagyon komolyan gondoljuk es be vallalnank a kisbabat. Tobbszor is probalkoztunk de a teszt mindig negativ :( nagyon felek hogy nem eshetek esetleg tobbet teherbe? Mit tegyunk? A vilag dolne ossze bennem ha nem lehetne sajat kisbabam :( segitsetek legysziii :,(
2017. ápr. 10. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Jól értem, hogy azzal a pároddal akarsz gyereket csinálni, akivel 3 hónapja vagy együtt?
2017. ápr. 10. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

A vetelest nagyon sajnalom, de januarban tortent, utana legalabb 3 honap szunetet szoktak javasolni! Vetelesed utan 3 ciklusod lehetett kb. maximum........

Mennyire vagy tisztaban azzal, mikor van peteeresed?

Hatterinfo: egy egeszseges par ha pont jokor van egyutt (van erett pete), atlag 1 ev ami meg normalis!

2017. ápr. 10. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Igazából 1 év sikertelenség után szokták elkezdeni a kivizsgálást,de próbálj meg beszélni erről a nőgyógyászoddal,hátha hajlandó elküldeni egy hormon vizsgálatra,inzulin rezisztenciára.könnyen lehet hogy semmi baj nincs,csak nagyon rá görcsölsz,esetleg hátrahajló a méhed és más pozíció kell.
2017. ápr. 10. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet hogy elfelejtetted odairni, hogy a veteles 2016 vagy 2015 januarjaban volt?

Ez igy nagyon furcsa....ha januarban iden volt, kb. most lenne biztonsagos/javasolt elkezdeni a probalkozast...hany negativ teszted lett?

2017. ápr. 10. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

ahogy mar irtak, 3 honapot kellett volna eleve varni a teherbeesessel es azzal valo probalkozassal is, h ne legyen nagy esellyel veteles a vege megint.

egyebkent nyugi, biztos lehet meg gyereked, ne ess ketsegbe, foleg ne ezek alapjan!!!

sokad reszt, januar ota vagy vkivel egyutt, akivel 3 ho utan mar gyereket akartok csinalni???

2017. ápr. 10. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Én elhiszem,hogy megiJedtél! De az milyen iJesztő, hogy januárban még egy másik pasi gyerekét vesztetted el,most meg egy újjal akarsz életre szóló kalandba vágni!
2017. ápr. 10. 21:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy furcsanak tunik. De nagyon szeretnek kisbabat es a parom is es elegge szeretjuk egymast ahhoz hogy babat vallaljunk. De nem jon ossze. Most megprobalkozunk azzal hogy nem akarjuk "annyira" hatha sikerul. De minden kepp gondolkozom a nogyogyaszoncsak felek hogy csalodassal tavozom... :/
2017. ápr. 13. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Mar bocsi, de talan tekintsetek egi jelnek, h nem fogan gyerek egy 3 honapos """"""komoly"""" kapcsolatba. Varjatok meg egy kicsit!
2017. ápr. 13. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!