Kisfiam kedden volt 10 hetes, (ő koraszülött,35. hétreszületett) Tegnap voltunk 2hónapos oltáson, ahol a doktornönk jól rám ilyesztett a kérdéseivel! Elküldött minket neurológiára is! Kicsit megilyedtem! Valakinek van e tapasztalata ilyen téren?
Tömeges koponya??? Valamit nagyon félreértettél.
A válaszokat pedig a neurológus fogja megadni személyes vizsgálat után. Valószínűleg gyógytorna lesz a vége.
Nem kell megijedni,a neurológián csak megvizsgálják és ők megmondják,hogy kell-e bármi további teendő.
Autista tünetei vannak a babádnak ami nem biztos,hogy baj,hiszen több baba is produkál hasonlókat,de legalább megnyugszol ha elviszed.
Nézd nem a fellegekbe beszéltem.Nekem van egy ilyen lányom.
Ő is mikor ekkora volt ilyeneket csinált és erre mondták,hogy autista tünetei vannak.
Ő sem autista csak pár tünete az.
Egyébként a tömegesebb koponya vízfejüségre utalhat ezért mérik a mellkast és a koponya körfogatát pici korban sűrűn.
Ha a koponya szinte napról napra növekszik szemlátomást arra szokták írni,hogy tömegesebb.
Mindenképpen vidd el neurológushoz,mert ha szerinte fejlesztésre van szüksége akkor azt jobb előbb tudni és lépni ez ügyben mert minden perc számít a korai fejlesztésnél.
Most már 14 éves a leányzó.
Azóta van egy 9 és fél éves fiam és egy 11 hónapos kislányom akik teljesen egészségesek.
Mivel nekem az első babám volt így én sem tudtam,hogy nem egészen olyan mint a többi baba.
Így visszagondolva a legelső tünete az volt,hogy folyamatosan sírt már a kórházban is.A következő,hogy ökölbe volt a keze és utána a fejrázás.
A fiamnál és a kicsi lánynál is volt,de valahogy egészen másképpen.
A sérült lányomnál sem mondták volna meg idegenek,hogy valami nem stimmel nála-egyáltalán nem látszott akkor rajta semmi.
Sőt a képeken 90% nem mondod meg,hogy sérült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!