Van itt olyan anyuka akinek koraszülött lett a babája? Lenne pár kérdésem?
Hal istennek van tejem mar, de a babám nem mindig tudja kiszivni, sokszor bealszik, elfárad. Ilyenkor cumival pótoljuk. Szerintetek nem fog hozzászokni a cumihoz? Ha haza kerülünk akkor fog tudni cicizni?
A masik hogy a koraszülött osztályon van ugye, en nem lehetek allandoan ott sajnos, szerintetek lelkileg nem lesz gond h nem vagyok ott ha sír pl? Olyan sokszor olvasni h nem szabad sírni hagyni, felek hogy "elrontodik" a bizalom vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de gondolom értitek mit akarok kérdezni?
Nem minden gyerek lesz cumizavaros.
Nem rontódik el a bizalom.
Ahogy erősödik, úgy tud majd egyre többet szopizni. De egyébként a cumi sem az ördögtől való. Egyenlőre annak örülj, hogy nem szondán keresztül táplálják. Annál azért a cumi is jobb, nem?
Nekem ikreim vannak. Fizikailag megoldhatatlan volt, hogy egyik-másik ne sírjon olykor, míg a tesót "rendezem". Mégsem tűnik úgy, hogy ne bíznának bennem, pedig már iskolások.
Egyébként ők végig cumisok voltak,még sincs semmi bajuk. sem a ragaszkodással, sem az egészségükkel nincs baj.
Szerintem hagyd a fenébe az ilyen "szupermami"-féle cikkeket, amik csak lelkiismeret furdalást akarnak kelteni a kezdő anyákban, és örülj a babádnak. Úgyis minden kialakul, elrontani nem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!