Normális terhesség alatt ilyen jellegű folyás? SOS nagyon megilyedtem!
Epp borotvalkoztam a holnapi doki latogatasra,amikor megneztem magam alulrol a tukorbe (hogy mindenhol rendben van-e) es lattam,hogy (bocsanat,de gusztustalan lesz) sargas folyast lattam kijonni a huvelyembol! Egy kis intim torlovel ki akartam torolni ami mar kint van,de az hozza ragadt es jott a tobbi is.szalag szeruen huztam ki magambol,majd elszakadt! Egyaltalan nem turos,semmi szaga es nem is csip vagy viszket! De nagyon megilyedtem,ilyet meg eletembe nem lattam! Mint egy szalagot csak huztam es mar ereztem,hogy nem jon tovabb es el is szakadt!es most kicsit faj a hasam is! Ne nezzetek gusztustalannak,kenytelen voltam leirni,tenyleg nagyon megilyedtem! Holnapra van idopontom a fogadott orvosomhoz!
15hkm
Hát, én ezt nem mondanám normálisnak, velem legalábbis nem történt még ilyen. Említsd meg holnap a dokinak, de ne aggódj, nem valószínű, hogy komoly dolog. Terhesen nagyon sok minden furcsaságra képes a testünk.
32hkm
En is megijedtem a helyesirasodtol :D(nem bunkosagbol irtam)
Egyetertek az elsovel,mindkepp szolj a dokidnak holnap de szerintem sincs nagy gaz :)
Negyedik gyerekemet várom, és irtó sok folyásom van, és hol sűrűbb, hol meg volt olyan, hogy épp zuhanyzás után voltam, törölköztem, és kisebb alhasi nyomásra (tüsszentés) végigcsorgott a bokámig. És igen, a színe is változó, hogy sárgásabb, hol fehéresebb.
Tisztasági betét nélkül egy lépést sem teszek, mert bárhol, bármikor távozhat.
Nekem nincs fertőzésem, nem fáj, nem viszket, semmi gond nincs vele. Egyszerűen bővebben termel a méhnyak.
De semmit nem veszítesz, ha elmondod az orvosnak.
Minden olyasmit, ami nyugtalanítja a kismamát, azt el kell mondani.
Én azt gondolom, hogy a hasfájásod egyáltalán nem függött ezzel össze. Kicsi fájdogálás előfordul terhesen, akár a szelek is bánthatnak, vagy bármi, ezek normális dolgok, amíg nincs erős görcs.
Kár hogy nem mondtad neki. Az orvos alapból csak azt vizsgálja, ami őt érdekli.
Legközelebb kérdezz rá arra, ami foglalkoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!