Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pco, IR, pajzsmirigy alulműköd...

Pco, IR, pajzsmirigy alulműködés, babát szeretnénk, de évek óta nem jön össze. Most kezdem a Clostylbegitet szedni, remenykedjek?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, el vagyok keseredve. Meforalt, Inofolicot, vitaminokat szedek. Sajnos elég nagy a túlsúly, 129 kg vagyok a 180 centimhez. Több mint egy éve nem jött meg a mensesem. Mit varhatok így a Clostytól?
2017. ápr. 9. 17:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Az mindegy egy dieta szempontjabol, hanyra ersz haza.....a lenyeg, hogy a bevitt kaloria mennyiseg minden nap kevesebb legyen, mint a felhasznalt. Errol neten vsnnak szuper tablazatok, de en elmennek egy dietetikushoz.

A fogyas hatalmas munka es kitartas, akaratero.

En mindenkeppen tanacsolnam, gyerekvallalas kulcsa is lehet akar.

2017. ápr. 10. 02:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jelen esetben a bevitt ch mennyisége és főleg minősége a legfontosabb.
2017. ápr. 10. 08:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de a closty nem fog csodát tenni. A súlyodból le kellene adni, diéta, mozgás, gyógyszer segítségével, és utána próbálkozni. Magamról tudom, hogy amint elkezdtem fogyni, kezdett beállni a ciklusom. Baba még nincs sajnos, de tudom, hogy sikerülni fog. Ekkora túlsúllyal ráadásul a babavárás is óriási veszélyt jelent: terhességi cukorbetegség, magas vérnyomás... és még sorolhatnám. Tudom, hogy türelmetlen az ember lánya, de muszáj fogyni.
2017. ápr. 10. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es valaszt aki lepontozta az nem normalis vagy nem sikerult legogynia. Pedig sajnos tetszik vagy nem, attol meg igaz :(
2017. ápr. 10. 11:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó váladzolónak teljesen igaza van! És ez nem bántás csak jótanács valaki vagy megfogadja vagynem....
2017. ápr. 10. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

kifogás. megfőzöl előre és kész. dobozolsz.

kövér vagy. ezen nem segít a bogyó meg a gyógytea, le kell fogyni!!!!

2017. ápr. 11. 09:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy hiába szeded a clostyt, ha az alap betegség nincs kezelve. Amíg nincs rendben a súlyod, az IR, és a pajzsmirigy, nincsenek rendben a hormonjaid, addig feleslegesen szeded a clostyt. Sőt. A closyt PCOS eseében nem is engedik igazán, mert még több cisztád lehet tőle, csak ront a helyzeten. Ezért is kell még fokozottabban az UH követés.

A megoldás: előbb a hármas kezelés szigorúan, utána újabb hormonsor, és ha már rendeződik a helyzet, normális orvos csak akkor írja fel a clostyt, hogy ne legyen még több ciszta.

PCO esetében cickafarkteát sem szabad inni, pont emiatt.

2017. ápr. 13. 09:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanezek a problémáim vannak,plusz még D3 vitamin hiány. Először a pajzsmirigyre kezdetem gyógyszert enni,csak utána a Merckformint a "cukorra". Nem volt kimondott súlyfeleslegem (170 cm és 74 kg),de a gyógyszer, diéta és mozgás hatására 3 hónap alatt lefogytam 14 kg-t,a következőben pedig spontán terhes lettem, Closty meg mindenféle "csodaszer" nélkül. Eddig minden rendben.

Szerintem hagyd a Closty-t,én is kaptam anno mielőtt a Merckformint kaptam,de csak hasi fájdalmam lett tőle,más nem. Diéta,sport,gyógyszer! Tényleg használ...

Remélem mielőbb sikerül a baba!

Sok sikert!

7+1 hkm

2017. ápr. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!