Pco, IR, pajzsmirigy alulműködés, babát szeretnénk, de évek óta nem jön össze. Most kezdem a Clostylbegitet szedni, remenykedjek?
Az mindegy egy dieta szempontjabol, hanyra ersz haza.....a lenyeg, hogy a bevitt kaloria mennyiseg minden nap kevesebb legyen, mint a felhasznalt. Errol neten vsnnak szuper tablazatok, de en elmennek egy dietetikushoz.
A fogyas hatalmas munka es kitartas, akaratero.
En mindenkeppen tanacsolnam, gyerekvallalas kulcsa is lehet akar.
kifogás. megfőzöl előre és kész. dobozolsz.
kövér vagy. ezen nem segít a bogyó meg a gyógytea, le kell fogyni!!!!
Az a baj, hogy hiába szeded a clostyt, ha az alap betegség nincs kezelve. Amíg nincs rendben a súlyod, az IR, és a pajzsmirigy, nincsenek rendben a hormonjaid, addig feleslegesen szeded a clostyt. Sőt. A closyt PCOS eseében nem is engedik igazán, mert még több cisztád lehet tőle, csak ront a helyzeten. Ezért is kell még fokozottabban az UH követés.
A megoldás: előbb a hármas kezelés szigorúan, utána újabb hormonsor, és ha már rendeződik a helyzet, normális orvos csak akkor írja fel a clostyt, hogy ne legyen még több ciszta.
PCO esetében cickafarkteát sem szabad inni, pont emiatt.
Dettó ugyanezek a problémáim vannak,plusz még D3 vitamin hiány. Először a pajzsmirigyre kezdetem gyógyszert enni,csak utána a Merckformint a "cukorra". Nem volt kimondott súlyfeleslegem (170 cm és 74 kg),de a gyógyszer, diéta és mozgás hatására 3 hónap alatt lefogytam 14 kg-t,a következőben pedig spontán terhes lettem, Closty meg mindenféle "csodaszer" nélkül. Eddig minden rendben.
Szerintem hagyd a Closty-t,én is kaptam anno mielőtt a Merckformint kaptam,de csak hasi fájdalmam lett tőle,más nem. Diéta,sport,gyógyszer! Tényleg használ...
Remélem mielőbb sikerül a baba!
Sok sikert!
7+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!