Mi a véleményetek pm alulműködéssel és emelkedett prolaktinnal kapcsolatban? Babát szeretnék, de sajnos egy éve nem jön össze. Többi lent.
Röviden a problémám: Volt már egy középidős vetélésem aminek az oka nem derül ki, és azóta sem jön össze a baba.
Voltam endokrinológusnál, mert a prolaktinom 627 volt erre kaptam bromokriptint napi felet,akkor a TSH-m 2,3 volt erre még nem kaptam gyógyszert. Rá a következő ciklusban elmentem vérvételre ahol már a prolaktinom lecsökkent a 325-re ( 3 hét alatt) de a TSH-m felment 3,1-re. Ezek után kaptam a PM-re Letroxot heti négyszer felet reggel. Most megint voltam vérvételen ahol a TSH-m 3 hét alatt lement 1,85-re de a prolaktinom visszament 495-re. Mi lehet a probléma?
Mindenhol azt olvasom hogyha lemegy a TSH akkor csökken a prolaktin is, de nekem nem hogy csökken a gyógyszer ellenére hanem nő. Az endoki azt mondta, hogy a bromot emeljük meg napi 1 szemre a fél helyett., de azt mondta hogy nem a TSH miatt emelkedik. ( csak telefonon konzultáltam vele).
Szerintetek mi a lehet a gond? ( bár nem élek valami stressz mentes életet, sajnos).Peteérésem van, most a progi szintem a ciklus 21. Napján 31,3 nmol/l volt- Ez normális vagy kevés?
Voltam már thrombofóliai vizsgálaton is, hogy nem-e véralvadásos zavarom lehet és azért ment el a középidős babám, de szerencsére minden értékem jó lett. A párom is volt vizsgálaton nála minden rendben volt.
Hogyha tudtok valami tanácsot esetleg tippet adni, hogy merre menjek tovább vagy volt-e valakinek hasonló esete azt szívesen fogadnám.
27/L
Nagyon szépen köszönöm neked:)
Csatlakoztam a csoporthoz. Valaki majd visszaigazolja?, mert így írni nem tudok még oda:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!