Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3. Napi vérvételem eredményei:...

3. Napi vérvételem eredményei: tsh 1,810mlU/L fsh 7,3IU/L lh 7,6 IU/L prolaktin 147 mlU/L ösztradiol 166 pmol/L valaki tudná értékelni mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Lehet rajtam segíteni?

2017. ápr. 3. 22:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Húha itt aztán mindenki tökéletes endokrinológus és orvos,én már alig merek hozzászólni. :) Szerintem tökéletes az eredményed,remélem a saját orvosod is alá fogja támasztani.
2017. ápr. 4. 11:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha jók az eredményeim mi lehet az oka hogy 4 éve nem esek teherbe? Az tuti hogy az alacsony progim az nem jó, létezik olyan hogy csak a progi tér el? És a többi jó? Lehet hogy csak egy kis gyogyszeres kezelésre lenne szükség és sikerülne? Pl egyik uh mra az van irva pár db kissebb tüsző ciklus 14. Napján ez jót jelent vagy rosszat? Ciklosaim 28-30 szokott lenni
2017. ápr. 4. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem létezik olyan, hogy "csak" a progi tér el. Ezt kiváltja valami, magától nem csökken. Lehet vele játszogatni otthon, húzni az időt meg kuruzslással próbálkozni, de felesleges. Saját tapasztalat, sok hónapot és keserűséget spórolsz meg amgadnak, ha meddőségi központba mész.
2017. ápr. 4. 14:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Alacsony progeszteront itt a kérdésnél nem láttam,ha az alacsony akkor kapsz rá gyógyszert,de a 3. napi vérvételed amit itt látok nem indokolja az alacsony progeszteron szintet.Nekem 12,8 volt az FSH-m,így alacsony volt a progim,mert nem volt peteérésem,az fsh szint azt jelzi hogy milyen állapotban vannak a tüszőid.De ahogy 6,8-ra lement az FSH-m lett is peteérésem és a progim 36,9 lett.Ettől még mindig nincs baba 7 éve,de akkopr nálad mást is meg kell nézetni,IR vérvétel volt már?

Én vagyok aki azt írta hogy jók az eredményeid.

2017. ápr. 4. 14:51
 15/19 A kérdező kommentje:
IR vérvétel még nem volt, utolso előttinek: ha elolvastad irtam hogy a meddőségibe járok, egyáltalán nem huzok halasztok semmit...
2017. ápr. 4. 16:39
 16/19 A kérdező kommentje:
A progi vérvétel külön ciklusban készült és ráadásul rossz napon 17. Ciklusnapon nődoki nem mondta mikor kell csak mondta valamelyik nap menjek mikor akarok akkor még 'kezdő voltam 3,62nmol volt 17 ciklusnapon egyépként ez a hormon téma teljesen összezavar...
2017. ápr. 4. 16:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem baj majd doki megmondja mi van csak az kicsit odébb van örültem volna ha kiderítek itt valamit arra lennék kíváncsi mennyire kóros a hormoneredményem vagy mennyire vagyok javítható
2017. ápr. 4. 16:46
 18/19 anonim ***** válasza:
Progeszteron akkor releváns, ha ovu+7. napon veszik le.
2017. ápr. 5. 07:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a progim nem is biztos hogy alacsony, az mégjobban elszomorít hogy a hormonok is rendben vannak mert akkor nem tudom mi a bajom. Vagy lehet hogy már egy kis eltérés is akadályozza??
2017. ápr. 5. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!