Tudnátok a véreredményem értelmezni? Menzesz 3. Napján volt. Tsh 2.160 Prolactin 251 mU/l Fsh 5. 0 LH 7.3 Ösztradiol 32.9 Progesteron 3.1
ezt nem értem, ott ültél, miért nem őt kérdezed, hogy melyik eredmény nem jó, mit lehet tenni, hogy akar besegíteni????
érhetetlen
akkor kérdezni kell.
ha meg ilyen a dokid, cseréld le
A THS biztos, hogy magas egy kicsit, babához 1-1,5 körül ideális. "Általános" esetben 4 körülig jó is, de babához ez egy gondolatnyit sok. Tényleg minimálisan több, a többi eredmény határértéken belüli. Önmagában ez még nem indokol besegítés, igaz, a 3. napi hormoneredményből még nem látszik, ha gond van az ovulációddal, sárgatesteddel. Nem tudom, mit tud rólad a dokid és mi alapján mondta, amit mondott. Ezekből az eredményekből ÖNMAGUKBAN még nem következik, hogy besegítés kell. De lehet ugyan ez a 3. napi eredményed ovu nélkül, nekem is minden értékem határon belül volt, amikor nem volt ovum, mivel az csak a 21. napi vérvételen látszik.
Ez amúgy jó kis táblázat, én ki is nyomtattam magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!