Lombikos kérdés, mi van ha nem jön meg?
Figyelt kérdés
Long protokoll, most Gonapeptyl injekciót kapok.Kedd az utolsó napom. Mi van ha nem jön meg magától? Szerdán megyek a dokihoz, de agyalok, hogy vajon mi lesz ha nem jön meg? Meghozzák gyógyszerrel vagy akár 1 hónapot is várnak?2017. ápr. 2. 16:32
1/3 anonim válasza:
Nálam úgy volt, hogy a Gonapeptylt megszakítás nélkül kellett adnom a 21. naptól. Mivel rendszertelenek a ciklusaim, ezért a 21. naptól kaptam Norcolutot is, hogy ne kelljen akár még 2-3 hétig várni a mensesemre. Így is a 31 napra jött meg.
Ha késne, akkor is folyamatosan adni kell a Gonapeptylt míg meg nem jön; és még tovább...
De ha rendszeresek a ciklusaid, akkor ne aggódj; meg fog jönni! Ha bizonytalan lett volna, akkor biztos kaptál volna te is valamit, hogy terminálják a ciklusod.
2/3 anonim válasza:
Akkor megnézik miért nem jött meg. Nekem cisztám lett tőle és le kellett állítani az egészet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem megjön magától. De nem rendszeres sajna... 14 mm volt a méhnyh az utolsó uh-n, arra gondolt szerintem h megjön magától. Ha mégsem akkor baba is lehet azt monta :) Na mindegy kiderül szerdán! Kszi a álaszokat, még várok tapasztalatokat ha van kedvetek írni!
2017. ápr. 2. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!