Lombikos kismamák! Milyen jelek voltak amikor sikerült?
Sajnos mivel sok a hormon bennünk nehéz tünetekre hagyatkozni. Persze midnenki várja,( én is) a tüneteket. Elsőnek iszonyúan felpuffadtam, fájt a cickóm. Aztán megálltak a picik 5.het végén 😐 hcg is visszacsokkent. Pedig a tesztjeim 7nap utan mind pozik voltak.
2.ott semmit sem éreztem, voltak pozi tesztek mégsem maradt meg.
Most alig érzem (ET+7),de picit érzékeny a cickóm. Enyhe gombóc érzés a torkomban. Hőhullám olykor, magas hőm volt tegnap 37 feletti. Reggel a kvt két napja nem tudom meginni. Viszont nem gondolom, hogy tünet. A hőt akár a progeszteron is okozhatja. És ebben az állapotban Félek attól is, hogy csak annyira várom, hogy képzelem.... Az elsőnél iszonyú volt átélni a csalódást.
Így csak bíztatni szeretnélek, ha nincs jel es tünet semmit nem jelent. Ha van akkor is csak óvatosan... Szorítok nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!